Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és egy 57éves férfi jön be. Ez
normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok...Szerintem ez nem normalis, de nem tudok ellene mit tenni...Először mikor megismertem nem kedveltem, de aztán olysn udvarias volt velem, hogy egyre jobban megkedveltem...Mindig is úgy viselkedett velem, mint "egy nővel" nem, mint egykislánnyal...Az is eszembe jutott, hogy azért is vonzódom hozzá, mert manapság.Tetszek neki többször tett már kétértelmű mondatokat is.. nagyon kevés a férfiaknál az udvariasság, meg azért is , mert sosem volt kó a kapcsolatom az apukámmal a nagypapámat nem ismertem, mert meghalt, de volt nevelő papám, de "cserbe" hagyott, mivel megcsalta a mamámat...Gondoltam ezekre is..Szerintetek?Ne hidjetek ribizlinek vagy ilyesmi nem vagyok az, barátom is 1 volt és még szűz vagyok..
Igazából a Templomból ismerem...És van felesége is.De ettől függetlenül olyam megértő velem és kedves...A felesége sosem veszi ezt észre..Persze én ezt az egészet a férfinel nem szoktam visszonozni...Nagyon nagy zavar van a lelkemben és persze a szüleim nem tudják...
2014. okt. 22. 20:00
12/23 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy csak kihasználna...1-re lennék csak neki jó....-re...De miért mondod, hogy a belseje miatt fogom szívni?Emiatt amit leírtam?
2014. okt. 22. 20:02
13/23 anonim válasza:
Szerintem olvasd el még 1x a kérdésed és rájössz..
2014. okt. 22. 20:04
14/23 anonim válasza:
Persze, a cukros bácsi is kedves elsőre, csak a bajok utána következnek!!
Túlságosan beleéled magad ebbe a dologba, fölöslegesen. Neki van egy külön saját élete, amibe te nem tartozol bele. Van családja! Ezt remélem érted.
A legjobb az lenne, ha megmondanád neki, hogy hagyjon békén, egyébként, ha akaratodon kívül el kezd zaklatni, akkor még fel is jelentheted.
2014. okt. 22. 20:04
15/23 anonim válasza:
Szívesen megismernélek. Írj 34/F
2014. okt. 22. 20:05
16/23 anonim válasza:
Mázlista vén ember!!! :D Áá, én még kisfiúként se igazán vagyok a lányok álma, igaz szexmániás vagyok, de hát akkor is, basszus,ááá vén ember akarok már lenni én is! XD
2014. okt. 22. 20:13
17/23 A kérdező kommentje:
Feleségével a viszonya nem.annyira jó, de közös gyerekük az nincs...Valami annyira megfogott benne, hogy nehéz őt elfelejteni..Sok fiú van akinek tetszem, de ők valamiért nem olyanok...Mostanában nem találkozom vele..De mikor megyek mindeneggyes nap a suliba a házuk előtt kell elmennem..És annyira rossz érzésem van olyankor..Probálom elfelejteni, de ezt nehéz..És ő nem kislánynak tekint..
2014. okt. 22. 20:15
18/23 anonim válasza:
Most komolyan egy egészséges 57 éves öreg férfi mit akarna egy 15 éves kislánytól?
Bár nem utáltál semmire a félre érthető bókokon kívül ,h bármit is akarna ,de ez már iszonyatosan beteg.
Ha megfordult bármi is a fejében az jobb ha ott marad mert ez már torz beteg lélekre utalna részéről és a te részedről is.Nem oltogatni szeretnélek ,de egy érett sőt már túl érett férfi szerinted mit tudna kezdeni egy kislánnyal? Azon kívűl ,h berakja neked mert erre izgul?Szerinted majd komoly kapcsolatot szeretne egy unoka szintű kislánnyal?
2014. okt. 22. 20:22
19/23 A kérdező kommentje:
Nem csak utalgat pl.: mikor megyek velük templomba akkor direkt udvariasan segít kiszállni meg mikor múltkor ültünk szemembe lógott a hajam és ő "romantikusan" a fülemháta mögé tette a felesége is ott ült és nem vette észre..Meg egyszer mikor volzunk strandon is velük megigazitotta a melltartóm..Meg mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok..Meg megsimogat ilyesmi
2014. okt. 22. 20:28
20/23 anonim válasza:
Kész, az utolsó válaszodtól Kérdező, majdnem lefordultam az ágyamról. Undorító ez a történet!!!
És te pedig hagytad, hogy simogasson!! Fújj...!!! Gusztustalan..
Sajnállak, viszont tényleg hiányzik egy hiteles apa szerep az életedből, mert akkor mind ez meg se történt volna!
Térj észhez, viszont ha nem, majd az élettől akkor pofont fogsz kapni, hogy lehet, hogy anyukád fogja a másikat adni, ha minderről tudomást szerez!
Amit te romantikusnak gondolsz, az csupán egy kései férfiúi vágy, ami rád nézve veszélyes is lehet. Persze, hogy kedves hozzád, mert lehet, hogy akar tőled valamit, csak a gyermeki naivitásodtól nem látod a fától az erdőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!