Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnyerhetem a szerelmem szívét, ha kihívom az újdonsült párját?
Kihívás alatt kardpárbajt (mindketten tanultunk vívni), valami barátságosabb versenyt vagy végső esetben verekedést értek.
Nem érti meg az újdonsült lovag, hogy az én szerelmemet veszi el tőlem.
Igaz, még nem jöttem össze a lánnyal, de már évek óta ismerjük egymást, és ő az első és egyetlen barátnőm. Azt gondoltam várni akar, de nem is vett figyelembe engem, csak úgy hirtelen lett egy barátja.
Gondoltam, kihívom a barátját, és ha győzök, akkor szeretni fog és a barátnőm lesz. Ha veszítek, akkor elfogadom a vereséget, és elbujdosok szégyenemben.
25/F
Feleslegesen nem harcolsz,ezt a gyáva hozzáálást.Igaz hogy akkor használjuk ha meg akarunk valakit védeni,de ha kihívnak fogadja el valaki.
Hova lett a lovagi meg a harcos büszkeség,bár látszik hogy a legtöbb ilyen a cirkuszba lenne jó majomnak,vagy mutatványosnak.Szégyent hoztok a kardforgatásra.
Nem azt mondtam, hogy felesleges volt a barátságunk.
A mostani barátja is képzett kardforgató. A kihívást ne úgy képzeljétek el, hogy nekimegyek karddal az utcán.
Régebben megpróbáltam őszintén beszélni a lánnyal, de azt hitte viccelek ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!