Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elnyerhetem a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnyerhetem a szerelmem szívét, ha kihívom az újdonsült párját?

Figyelt kérdés

Kihívás alatt kardpárbajt (mindketten tanultunk vívni), valami barátságosabb versenyt vagy végső esetben verekedést értek.

Nem érti meg az újdonsült lovag, hogy az én szerelmemet veszi el tőlem.

Igaz, még nem jöttem össze a lánnyal, de már évek óta ismerjük egymást, és ő az első és egyetlen barátnőm. Azt gondoltam várni akar, de nem is vett figyelembe engem, csak úgy hirtelen lett egy barátja.

Gondoltam, kihívom a barátját, és ha győzök, akkor szeretni fog és a barátnőm lesz. Ha veszítek, akkor elfogadom a vereséget, és elbujdosok szégyenemben.

25/F

2014. okt. 22. 19:38
1 2 3
 1/27 Kisbarack10 ***** válasza:
100%
nem a középkorban vagy fiam -.-
2014. okt. 22. 19:39
 2/27 anonim ***** válasza:

Persze mert ez így megy,és ha nem szeret a csaj?

Akkor se lesz veled

2014. okt. 22. 19:39
 3/27 anonim ***** válasza:
Azt hiszed ha legyőzöd akkor a csaj rád veti magát? Tévedsz.
2014. okt. 22. 19:40
 4/27 anonim ***** válasza:
remélem ezt csak viccből írtad, a lány érzéseit nem befolyásolja, ha ti kardoztok (akár karddal, akár a zuhanyzóban...)
2014. okt. 22. 19:40
 5/27 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem a tulajdonom a lány, de az a férfi elrabolta a szívét! A becsületem és a szívem azt diktálja, hogy szerezzem meg tőle.

Tudom, egy kicsit emelkedett a mondandóm, de remélem átjön a lényeg.

2014. okt. 22. 19:41
 6/27 anonim ***** válasza:
Kihívhatlak,de élet halál harcra,utána meg a másikat is.A nő nem érdekel,de a harc igen.
 7/27 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
Csak hajnalban és pisztollyal.
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Hátőőő, nem gondolod, hogy ha veled akarna lenni, akkor eleve veled jön össze? A kardpárbaj tök menő meg minden, de nem sokra mész vele, ha nem tetszel a lánynak - max. esetleg hülyének néz :D Inkább beszélj vele, mert nem úgy tűnik, mintha ugyan azt láttátok volna bele az eddigi kapcsolatotokba.
2014. okt. 22. 19:42
 9/27 A kérdező kommentje:

Már miért ne szeretne, ha legyőzném a barátját? Bebizonyítanám, hogy én vagyok a jobb.

Utolsó: Feleslegesen nem harcolnék.

2014. okt. 22. 19:42
 10/27 anonim ***** válasza:
A csaj magasról leszarja a becsületedet, a szívedet és az érzéseidet, ez az igazság. Inkább keress mást.
2014. okt. 22. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!