Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnyerhetem a szerelmem szívét, ha kihívom az újdonsült párját?
Kihívás alatt kardpárbajt (mindketten tanultunk vívni), valami barátságosabb versenyt vagy végső esetben verekedést értek.
Nem érti meg az újdonsült lovag, hogy az én szerelmemet veszi el tőlem.
Igaz, még nem jöttem össze a lánnyal, de már évek óta ismerjük egymást, és ő az első és egyetlen barátnőm. Azt gondoltam várni akar, de nem is vett figyelembe engem, csak úgy hirtelen lett egy barátja.
Gondoltam, kihívom a barátját, és ha győzök, akkor szeretni fog és a barátnőm lesz. Ha veszítek, akkor elfogadom a vereséget, és elbujdosok szégyenemben.
25/F
Persze mert ez így megy,és ha nem szeret a csaj?
Akkor se lesz veled
Tudom, hogy nem a tulajdonom a lány, de az a férfi elrabolta a szívét! A becsületem és a szívem azt diktálja, hogy szerezzem meg tőle.
Tudom, egy kicsit emelkedett a mondandóm, de remélem átjön a lényeg.
Már miért ne szeretne, ha legyőzném a barátját? Bebizonyítanám, hogy én vagyok a jobb.
Utolsó: Feleslegesen nem harcolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!