Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kakaós, vaníliás, kókuszos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakaós, vaníliás, kókuszos illategyveleg túl sok lenne a jóból?

Figyelt kérdés
Szeretem az illatokat, mostanában ez a 3 a kedvencem. Arra gondoltam, hogy eléggé hasonló, édes illatok, így alkalmazhatnám együtt. Pl. vanília parfüm, kakaós testápoló, kókuszos tusfürdő stb. Persze mértékkel, hogy ne legyen fullasztó az illatom.
2014. okt. 22. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hangzik rossznak.
2014. okt. 22. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég émelyítő lehet így egyben.
2014. okt. 22. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kókuszból semmi sem fog megmaradni hanem csak a kakaós testápoló. Parfüm után lenne vaníliás csoki illatod, de kötve hiszem, hogy jól fog kijönni. Egy próbát megér azért. Csak ez olyan mintha citromos sört akarsz inni és nem citromos sört veszel hanem a jó sörbe citromlevet öntesz amivel elkurod. Próbáld ki, de szerintem semmivel nem lesz jobb.
2014. okt. 22. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy meg olyan parfümről nem hallotam még, hogy csak vaníliás. Más illatjegyeket is tartalmaznak mint pl virágos illatjegyek (nőknél), meg gyümölcsöset és a többi. Gondolom nő vagy az édesség rajongásod alapján.
2014. okt. 22. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Te cukrosnéni!

(Bacsi?)

2014. okt. 22. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt kókusz-vaníliás parfümöm. Észbontóan frenetikus. De kakaó... Hát kétlem, hogy ez ,így együtt, nyerő.
2014. okt. 22. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!