Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek, ha egy lánynak gyümölcs illatú a haja? Mondjuk kókuszos?
Figyelt kérdés
én szeretem ezt az illatot, de ti hogy vagytok vele?? inkább ne legyen gyümölcsös de akkor mit szerettek? milyen sampon illat vonzó számotokra?2011. jún. 27. 01:07
1/10 anonim válasza:
Tök mindegy, csak kellemes illatú legyen. :D
3/10 anonim válasza:
Ha szép és még tetejébe gyümölcs illatú, akkor szinte beleszeretek.
4/10 anonim válasza:
A kókuszillatot szeretem,de nekem nem passzol a hajhoz.A kellemes illatok igen.Amúgy erre konkrét választ nem fog tudni férfi adni,mert ezek olyan részletek amik minket általában nem érdekelnek,mint azt se vesszük észre ha más szinűre lakkozod a körmöd :P
5/10 A kérdező kommentje:
:D köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. jún. 27. 01:47
6/10 anonim válasza:
engem érdekel , imádom a lányok haját :) szerintem vonzó ha jóillata van a de a kókuszt utálom :) a mandula meg ilyesmik nagyon vonzóak szerintem :)
7/10 A kérdező kommentje:
érthető :) ízlések és pofonok :)
2011. jún. 27. 02:30
8/10 anonim válasza:
Számomra nagyon bejön a gyümölcs illatú haj, csak az a baj, hogy nagyon megéhezem tőlük...:-) Kókusz illatú hajat speciel még nem szagoltam, de szívesen megtenném. Szagminta alapján egyértelműbben tudnék állást foglalni.
9/10 anonim válasza:
Nekem irtózatosan bejön a gyümölcs illatú haj!!! Bárcsak lenne egy ilyen csajom :D Szerintem is jobban el lehetne dönteni, ha lenne vmilyen szagminta abból a kókuszosból. A gyümölcsös samponok mellett hallottam még vaníliásról és csokisról, én imádom a vanília és a csoki illatát, szerintem a hajon is nagyon jók!! :)
10/10 A kérdező kommentje:
:))
2011. júl. 20. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!