Tudnátok ajánlani olyan parfümöt, aminek ilyen mandulás, kókuszos, vanilliás illat az alapja és ez is dominál ám nem túl émelyítő? (Nem ilyen vattacukor parfümök, hanem inkább valami kellemes naptejes jellegű)?
Szia!
Estée Lauder Sensuous Nude, egy finom kókuszos, naptejes illat , de nem tömény műanyag, a virágok nagyon szépen lágyítják, kimondottan nyári illat, de szerintem év közben is bármikor megállja a helyét.
Isteni mandulás-vaníliás illat a Burberry Brit , ez sem túl émelyítő, itt a citrusok fissítik a nehéz tömény illatjegyeket.
Az én személyes kedvencem , a vaníliás-mályvacukros-málnás D&G Pour Femme, szintén nem tömény, kissé púderes, bármilyen évszakban szuperál.
Kellemes édes parfümök még Yves Saint Laurent Manifesto kollekciója , nekem a 3 illat közül a Manifesto L'elixir jön be a legjobban, ez picit már fűszeres is.
Édes illat még a Lancome hypnose is, ennek is több változata van már, kellemes illat ez is , szerintem kicsit már mű, de lehet neked tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!