Vattacukor illat, használod, szereted?
27 f vagyok
múlt hétene gy ilyen illatot használó 30 körüli nő ült le mellém a buszra. igényes volt és ápolt, márkás ruha, stb, de ez az émelyítő vidámpark szag...szóltam neki hogy legyen szíves engedjen ki, és leültem 2 sorral előrébb. egyszerűen szörnyű
Nagyon csömör, émelyítő, nekem mindig hányingerem lesz tőle. Egyik barátnőm használja, hát...nem tudok 10 percnél tovább egyhuzamban mellette lenni
19L
Én nem használnám, mert rajtam a víz is édes lesz, szóval a végén még elájulok a tartós szagingertől.
Viszont akárhányszor érzek valakin ilyen illatot egyből átváltozik a szememben egy két lábon járó cukormázas rózsaszín muffinná.
Nem azt mondom, hogy minden esetben kellemetlen az illat, de szerintem nem emberre való. Meg aztán félnék a darazsaktól...
Nekem van Pink Sugar parfümöm és nagyon tetszik az illata. Annyira szeretem, hogy már több, mint egy éve ilyet használok. Kevés is elég belőle és nagyon tartós az illata.
Viszont a környezetemben az embereknek megoszlik róla a véleménye. Valaki dícséri, hogy milyen kellemes illatom van. De volt már olyan is, aki egy az egyben megmondta, hogy neki nem tetszik. Nem vagyunk egyformák! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!