Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti max. Mennyit harcolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti max. Mennyit harcolnátok egy lányért?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok.
2014. okt. 20. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gondolom egy olyan lányért, akibe szerelmes vagyok. Másért nyilván keveset. Volt is egy ilyen lány, túlzás lenne harcnak nevezni, de magammal azért küzdöttem.

Először is megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból, elkezdtem sport mellett edzeni, levágattam a hajam Nem figyelt fel rám, de egy barátom segítségével megismerkedtem vele és pár ismerősével. Úgy tettem, mintha csak véletlenül történt volna. Azt hiszem azután szerettem bele, miután egyszer hosszabban elbeszélgettünk. De nem kerültünk olyan közel egymáshoz, mint szerettem volna. Aztán egyszer félreérthetetlenül otthagyott a barátnőjével, aki szerelmes volt belém. Titkon reménykedtem, hogy csak átenged a barátnőjének, miközben ő is vágyik rám de ez persze nem így volt. Majdnem egy tanévig történt ez az "udvarlás", minden kondiban töltött óra, kedves szó, mosoly, csipkelődés, találkozás utáni mérlegelés, mennyire voltam jó nála neki szólt, de végül nem volt elég.

Nem hibáztatom, nem lett volna jó ha szánalomból jön össze velem, és végül is sokat "fejlődtem" magamhoz képest.

17/f

2014. okt. 20. 23:12
 12/13 anonim ***** válasza:
5 csatár wotban mikor a psisisek játszanak
2014. okt. 21. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értünk harc alatt és mennyire szimpatikus a lány.
2014. okt. 21. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!