Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szeretem de nem tudok kiigazodni rajta. Mit tegyek? Megőrülök ezért a lányért.
Na jó. Letiltott facebookon, DE már messziről köszönt neked?
Első olvasatra nekem az jutott eszembe, hogy kihasznál. (Miért tiltott le egyáltalán?) Mivel a viselkedése veled szemben néhány esetben ellentmondásos, (vagyis letiltott, de közben meg messziről rád köszönt)jogosan tehetnénk fel a kérdést, most akkor mi van? Kedvel, vagy nem?
Te jobban ismered a lányt, de az biztos, hogy minden lány szereti, ha körberajongják, de a döntő többség NEM érez mindegyik fiú iránt valami mélyebbet.
Viszont ha már nem lihegsz a nyakába, akkor hiányolja a társaságodat...
Nem tudom, milyen a lány, de nekem elsőre ezek jutottak eszembe, remélem azért nem bánod, hogy leírtam a véleményem ;)
Az elején úgy kezdtem, hogy nem tudok kiigazodni rajta ( FB-messziről köszönés ) aztán abban igazad van, hogy ne lihegjek a nyakába csak utaltam rá, hogy nem lihegek
Tehát leírom: NEM lihegek a nyakába... éppen ez az, hogy ő nem is sejti h szeretem.... csak rendes vagyok vele de könnyen leplezem az érzelmeket
De azért köszönöm a kommentedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!