Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megváltoznátok egy lányért/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megváltoznátok egy lányért/fiúért?

Figyelt kérdés

Én mindig ugyanúgy tekintettem egy lányra mint egy fiúra ( ne értsd félre) tehát igazából mind a két nem egyenrangú a szemembe.

Pont e miatt volt az, hogy sokszor nem mondja ki az igent az a bizonyos lány, és ha ki is mondja hamar változik a véleménye.

Ti változtatnátok ezen az én helyembe vagy inkább keressek olyat akit olyannak szeret amilyen vagyok?

2014. márc. 9. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Isten őrizz!18/f
2014. márc. 9. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az alapgondolkodásomon nem változtatnék senki kedvéért, hacsak hasznosnak vagy előnyösnek nem találom azt. Aki szeret, az úgy szeressen ahogy vagyok, a hibáimmal együtt.
2014. márc. 9. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
aki szeret,elfogad
2014. márc. 9. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi

mindenkinek ment a zöld kéz :D

2014. márc. 9. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Még egyszer nem alkuszom meg egy kapcsolatban. Soha többé.
2014. márc. 9. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:

"Pont e miatt volt az, hogy sokszor nem mondja ki az igent az a bizonyos lány, és ha ki is mondja hamar változik a véleménye."

ezt nem értem, magyarázd el :)

amúgy: pasi vagyok, annyit változnék max. a kiszemeltért, hogy ha pl látom/megtudom, hogy idáig "sportosabb" pasikat kedvelt, én meg nem vagyok az, akkor teszek érte.

De csak ennyi.

2014. márc. 9. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:

úgy értettem, hogy nem mindig azt kapják amit várnak

tehát olyan mintha eddig nem is nézték volna azt hogy milyen vagyok csak miután összejöttünk és csáá....

2014. márc. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!