Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megváltoznátok egy lányért/fiúért?
Én mindig ugyanúgy tekintettem egy lányra mint egy fiúra ( ne értsd félre) tehát igazából mind a két nem egyenrangú a szemembe.
Pont e miatt volt az, hogy sokszor nem mondja ki az igent az a bizonyos lány, és ha ki is mondja hamar változik a véleménye.
Ti változtatnátok ezen az én helyembe vagy inkább keressek olyat akit olyannak szeret amilyen vagyok?
Köszi
mindenkinek ment a zöld kéz :D
"Pont e miatt volt az, hogy sokszor nem mondja ki az igent az a bizonyos lány, és ha ki is mondja hamar változik a véleménye."
ezt nem értem, magyarázd el :)
amúgy: pasi vagyok, annyit változnék max. a kiszemeltért, hogy ha pl látom/megtudom, hogy idáig "sportosabb" pasikat kedvelt, én meg nem vagyok az, akkor teszek érte.
De csak ennyi.
úgy értettem, hogy nem mindig azt kapják amit várnak
tehát olyan mintha eddig nem is nézték volna azt hogy milyen vagyok csak miután összejöttünk és csáá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!