Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha valaki válogatós a fiúk terén?
Már mondták egy páran, hogy válogatós vagyok és hogy csak a külsővel foglalkozok, azért, mert sok fiút "lekoptattam", mert nem akarom, hogy büdös, csúnya, bunkó vagy szerencsétlen srácok próbálkozzanak nálam.
Nekem van egy ideálom, és azt várom, hogy ő jöjjön. Ebben külsőben csak annyi, hogy legyen egy kicsit magasabb nálam, ne legyen se kövér se csontos, ne legyen hosszabb haja mint nekem, és legyen szép arca, ápolt legyen. Belsőre van több minden, ami nélkül nem tudok elképzelni valakivel egy kapcsolatot, és még sosem jött olyan, aki megfelelt volna az "elvárásaimnak", vagy legalább csak éppen hogy csak eltért tőle.
Mások pedig szekálnak, hogy egy csomó mindenkinek tetszek, meg hogy próbálkoznak nálam, de mindenkit visszautasítok, de én nem akarok csak azért járni valakivel, hogy ne utasítsam vissza, vagy azért, hogy legyen pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!