Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha valaki válogatós a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha valaki válogatós a fiúk terén?

Figyelt kérdés

Már mondták egy páran, hogy válogatós vagyok és hogy csak a külsővel foglalkozok, azért, mert sok fiút "lekoptattam", mert nem akarom, hogy büdös, csúnya, bunkó vagy szerencsétlen srácok próbálkozzanak nálam.

Nekem van egy ideálom, és azt várom, hogy ő jöjjön. Ebben külsőben csak annyi, hogy legyen egy kicsit magasabb nálam, ne legyen se kövér se csontos, ne legyen hosszabb haja mint nekem, és legyen szép arca, ápolt legyen. Belsőre van több minden, ami nélkül nem tudok elképzelni valakivel egy kapcsolatot, és még sosem jött olyan, aki megfelelt volna az "elvárásaimnak", vagy legalább csak éppen hogy csak eltért tőle.

Mások pedig szekálnak, hogy egy csomó mindenkinek tetszek, meg hogy próbálkoznak nálam, de mindenkit visszautasítok, de én nem akarok csak azért járni valakivel, hogy ne utasítsam vissza, vagy azért, hogy legyen pasim.

2014. okt. 20. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, elvégre lehetsz macskás hölgy.
2014. okt. 20. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem oly mindegy. A többmilliárd nő közül 1-nél nincs esélyem, na bumm. 24F
2014. okt. 20. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond, már megszoktuk, hisz az összes lány ilyen.
2014. okt. 20. 21:27
 14/14 WheneverYouWant ***** válasza:
Ugyanígy vagyok a lányok terén csak nekem nem a külső a fontos... van viszont egy csomó dolog ami nélkül elképzelhetetlennek tartok egy párkapcsolatot és így bele se kezdek mert minek... Na jó, nagy ritkán azért mégis... de annak úgyis van vége ahogy elképzeltem előre...
2014. okt. 21. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!