Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs barátnőm, mert túl válogatós vagyok?
Fontos,hogy a lány szép arcú legyen szép szemekkel és szép hajjal,minimum 180cm magas,vékony testalkatú,nőies és intelligens.
Én helyes arcú vagyok,190cm magas és izmos testalkatú.
Kedves Kérdező:
Tudod a magasság egy adottság, ezen akárhogyan szeretné(d) se tud senki változtatni, úgyhogy sajnálni tudom, ha neked ez a legnagyobb problémád hogy ha találsz egy megfelelő lányt aki minden szempontból passzol az igényeidhez és a magassága miatt nem leszel vele.......kissé felszínes vagy, talán ezért is vagy egyedül, és lehet így is maradsz hosszú időre ha nem adsz lentebb, de a te dolgod :)
Kedves Kérdező:
Tudod a magasság egy adottság, ezen akárhogyan szeretné(d) se tud senki változtatni, úgyhogy sajnálni tudom, ha neked ez a legnagyobb problémád hogy ha találsz egy megfelelő lányt aki minden szempontból passzol az igényeidhez és a magassága miatt nem leszel vele.......kissé felszínes vagy, talán ezért is vagy egyedül, és lehet így is maradsz hosszú időre ha nem adsz lentebb, de a te dolgod :)
Hát eléggé :D
Nekem is megvan az úgynevezett ideál, hogy milyen barátnőt szeretnék.
170-175 közötti magasság, barna szem, legalább mellig érő barna haj, szép arc. (Nem vagyok a 182 centimmel égimeszelő, így valamennyire legyek magasabb a lánynál.)
De ha ne adj isten nem egy olyan lánnyal jövök össze, aki a fentebb leírt "kritériumokkal" rendelkezik ugyanúgy tudnám szeretni.
Ha tiszta szívből szeret, én is úgy fogom. És boldogok leszünk egymás mellett :)
Na, én meg alacsony nő vagyok, és nem jönnek be az alacsony pasik, és akárhogy próbáltam korábban, nem tudtam a hasonló alacsony pasikra úgy tekinteni, hogy abból barátságnál több legyen (az kifejezetten zavarna, ha a pasi alacsonyabb lenne apámnál). Persze, ez csak egy szempont, de olyan, ami még nálam pl. nem tudott megdőlni.
Adottság, ez van, de a vonzalmat se az ész irányítja. Azért remélem, hogy mindkettőnknek összejön egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!