Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nincs barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs barátnőm, mert túl válogatós vagyok?

Figyelt kérdés

Fontos,hogy a lány szép arcú legyen szép szemekkel és szép hajjal,minimum 180cm magas,vékony testalkatú,nőies és intelligens.

Én helyes arcú vagyok,190cm magas és izmos testalkatú.

2014. aug. 23. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
A válasz: IGEN.
2014. aug. 23. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
Egyáltalán nem vagy válogatós, csak a lányok mostanában igénytelenek és büdösek.
2014. aug. 23. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Mennyi elvárás és csak az nincs közte, hogy kedves, jó fej, szerető legyen...
2014. aug. 23. 17:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen ilyen lánnyal találkoztam,de annyira ellenszenves volt számomra a kisugárzása,hogy hihetetlen...a legtöbb lány a magasságon hasal el,elképesztő,hogy milyen alacsonyak manapság,én pedig nem fogok olyannal járni,aki legalább a vállamig nem ér.
2014. aug. 23. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező:

Tudod a magasság egy adottság, ezen akárhogyan szeretné(d) se tud senki változtatni, úgyhogy sajnálni tudom, ha neked ez a legnagyobb problémád hogy ha találsz egy megfelelő lányt aki minden szempontból passzol az igényeidhez és a magassága miatt nem leszel vele.......kissé felszínes vagy, talán ezért is vagy egyedül, és lehet így is maradsz hosszú időre ha nem adsz lentebb, de a te dolgod :)

2014. aug. 23. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha minimum 180 centinek kell lennie akkor a lányok kevesebb mint 5%-a jöhet szóba, a többi kritérium ezt az arányt leviszi 0,5%-ra
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Tudod a magasság egy adottság, ezen akárhogyan szeretné(d) se tud senki változtatni, úgyhogy sajnálni tudom, ha neked ez a legnagyobb problémád hogy ha találsz egy megfelelő lányt aki minden szempontból passzol az igényeidhez és a magassága miatt nem leszel vele.......kissé felszínes vagy, talán ezért is vagy egyedül, és lehet így is maradsz hosszú időre ha nem adsz lentebb, de a te dolgod :)

8/11 anonim ***** válasza:

Hát eléggé :D

Nekem is megvan az úgynevezett ideál, hogy milyen barátnőt szeretnék.

170-175 közötti magasság, barna szem, legalább mellig érő barna haj, szép arc. (Nem vagyok a 182 centimmel égimeszelő, így valamennyire legyek magasabb a lánynál.)

De ha ne adj isten nem egy olyan lánnyal jövök össze, aki a fentebb leírt "kritériumokkal" rendelkezik ugyanúgy tudnám szeretni.

Ha tiszta szívből szeret, én is úgy fogom. És boldogok leszünk egymás mellett :)

2014. aug. 23. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat próbálkoztam valódi nőkkel és sokat okítottam is önmagam ilyen csajozós technikákkal és videókkal. Még mindig nincs barátnőm de már belátok a kulisszák mögé és látom hogy mennyire személytelen is unalmas is a nők 99,9%-a. Én azt ajánlom neked hogy találj ki magadnak egy hülye nőideált, és gondolj arra amikor szomorú vagy. Az én nő ideálom egy magas szőke hajú kék szemű lány akinek kicsit mély a hangja és egy kicsit gyépés. Ezért minden hülyén röhög és tapsol amit mondok és sokat ölelget persze és a dugás sem kizárt. Te is csinálj magadnak egy ilyen ideált és elszállnak a gondjait.
2014. aug. 30. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Na, én meg alacsony nő vagyok, és nem jönnek be az alacsony pasik, és akárhogy próbáltam korábban, nem tudtam a hasonló alacsony pasikra úgy tekinteni, hogy abból barátságnál több legyen (az kifejezetten zavarna, ha a pasi alacsonyabb lenne apámnál). Persze, ez csak egy szempont, de olyan, ami még nálam pl. nem tudott megdőlni.

Adottság, ez van, de a vonzalmat se az ész irányítja. Azért remélem, hogy mindkettőnknek összejön egyszer.

2014. nov. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!