Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha túl válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom. Nekem nem kell akármilyen srác, nekem csak olyan kell aki számomra kívülről belülről tökéletes. Megnézem a külsőt is, mert bárki bármit mond, igenis az is fontos, legelőször az dönt. Ezért ha valaki nem tetszik külsőre, az már alapból esélytelen. Ha ilyen maradok, soha nem lesz pasim?2013. dec. 25. 22:46
1/13 Költőnő? válasza:
kívül-belül tökéletes?
Igen.
Sokáig leszel egyedül
2/13 anonim válasza:
Nem gond az, h válogatós vagy, csak te is legyél a legjobb, amilyen csak lehetsz, és magadhoz képest ne klasszisokkal jobbat akarj.
3/13 anonim válasza:
Majd 50 évesen mikor rájössz, hogy még mindig nem volt pasid, talán átértékeled a dolgokat.
4/13 anonim válasza:
Kérdésedben a válasz...
"Ha ilyen maradok, soha nem lesz pasim"
5/13 anonim válasza:
nem,én sem szeretem a tökfőzeléket..
6/13 anonim válasza:
nem baj, csak ne legyenek irreális elvárásaid, mert nem fogsz találni senkit
de normális és jó ha vannak igényeid
7/13 anonim válasza:
Irj privit kérdezö én hátha tetszeni fogok!:)
8/13 anonim válasza:
Mit szólsz ehhez a sírfelirathoz?
"A nő aki egész életében a tökéletes férfit kereste... eredménytelenül"
9/13 anonim válasza:
barátnőmnél ugyanez a helyzet... hiába mondom neki, h így sose lesz boldog, mert nem lesz olyan pasi mellette, aki kívül-belül tökéletes lesz számára... kár, h nem fogjátok fel, h senki sem tökéletes :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!