Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha túl válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom. Nekem nem kell akármilyen srác, nekem csak olyan kell aki számomra kívülről belülről tökéletes. Megnézem a külsőt is, mert bárki bármit mond, igenis az is fontos, legelőször az dönt. Ezért ha valaki nem tetszik külsőre, az már alapból esélytelen. Ha ilyen maradok, soha nem lesz pasim?2013. dec. 25. 22:46
11/13 anonim válasza:
Nincs igazi tökéletes férfi! De van olyan akit te annak láthatsz.. Legyenek reális elvárásaid és tanulj meg alkalmazkodni!
Lány...
12/13 anonim válasza:
A tökéletesre szerintem várhatsz...
13/13 anonim válasza:
na az ilyen kérdezőt szeretem
felteszi a kérdését
megmagyarázza a kérdését
legvégül megválaszolja a kérdését
tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!