Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért nincs barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs barátnőm, mert túl válogatós vagyok?

Figyelt kérdés

Fontos,hogy a lány szép arcú legyen szép szemekkel és szép hajjal,minimum 180cm magas,vékony testalkatú,nőies és intelligens.

Én helyes arcú vagyok,190cm magas és izmos testalkatú.

2014. aug. 23. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Te nem válogatós vagy, hanem egy troll, aki azt hiszi a GYIKre, hogy társkereső oldal.

Azért nincs barátnőd, mert izmokat pakoltál fel intelligencia helyett, ha magadról azt állítod, hogy helyes vagy, akkor még az is lehet, hogy legmélyen belül homokos vagy. Sajnálom. Az általad leírt paraméterekkel már a jegyszedés- motozásnál lenne három telefonszámod és nem a gyikre jönnél.

2015. jún. 23. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!