Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért ilyen egoisták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért ilyen egoisták a lányok?

Figyelt kérdés
Főleg a 20-as korosztályra gondolok.

2014. okt. 20. 19:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai pasik egyszerűen érzékenyek. Világvége ha visszautasítást kapnak. Tényleg nem értem őket, én is kezdeményeztem már, koppantam is nem egyszer mégsem történt semmi.

Itt meg játszák a hattyú halálát, hogy belegázolnak a lelkükbe meg minden. ide kell rohanni egy elutasítás után és sírni, hogy minden lány/nő gonosz, nem is gonosz "egoista". Komolyan mintha minden ember első számú feladata az lenne, hogy vadidegenek lelkivilágát ápolgassa. Ha nálam bepróbálkoznak nekem se az az első, hogy a pici lelkével foglalkozom, udvariasan, nem lekezelően megmondom, hogy nem és kész. Ettől persze én szoktam lenni a "válogatós ri@anc" vagy az "egoista p@na". Komolyan a többség olyan hisztis mint egy gyerek akinek jön a foga. És csak úgy mellesleg megemlítem, hogy a füttyögés, bekiabálás és társai marhára nem növelik az egót, én csak kényelmetlenül érzem magam tőle, és már nem tudom hogy öltözzek ha egyszer a garbóban is ezt kapom. Az én önbizalmam nem a párjukra igénytelen vagy a lyukra játszó idióták hadától származik. (húú de fogtok utálni)

2014. nov. 2. 23:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak. :) Én is ugyan ezeket tapasztalom..
2014. nov. 2. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!