Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi manapság a legtöbb 13-14 éves lány hogy leszbikus?
én azért hiszem azt, mert szerelmes lettem egy lányba, hidd el, nem én döntöttem így, és nem örülök a helyzetnek de ez van és talán még változni fogok
amúgy rohadtul nem értem, miért korai egy 13-14 évesnél az, hogy 'úgy' érdeklődik mások iránt (legyen most fiú vagy lány, az mindegy)
Miért hiszi a legtöbb idősebb ember, hogy bármi joga lenne kérdőre vonni a 13-14 éveseket?
Már kezd idegesítő lenni, még a keresztneveiket sem tudják, de már könyékig turkálnak más dolgában... de komolyan.
17l
Inkább leszbikus legyen, mint terhes...
/34N/
Jesszus, kitört a 14 (15) évesek forradalma itten. Gyorsan fusson, ki merre lát, mert végünk. A tökéletes koroaztály ellen nem rúghatunk labdába!
Kedves kérdező! Véleményem szerint ez a média hatása, esetleg így akarnak különlegesek/egyediek lenni.
Félre értés ne essék, én bi vagyok és igen, lehet érezni már tizenéves korban, sőt... Csak a mostani fiatalok ezt jobban "reklámozzák", megkapják a médiából, hogy ez a jó és elfogadott. Mi, az idősebb korosztály még úgy nőtünk fel, hogy mindenki furán nézet a melegekre. Nincsennek többen csak nyíltabban vállalják.
ui.: még mindig nem többség, ezt nem értem, hogy honnan vetted. Itt Gyk-n sok ilyen kérdés van, de ettől még nincsennek többségben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!