Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó érzés, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó érzés, ha az embernek vannak irigyei?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 00:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire irigyek.

Van egy olyan mondás, hogy "inkább legyen 100 irigyem mint egy sajnálóm".

2014. okt. 19. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó mert azok irigységből be is szólogatnak,sértegetnek.Ki akarnak tolni akire irigyek.
2014. okt. 19. 00:19
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Utálom és nem jó!
2014. okt. 19. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem jó, külön nyűg az ember életében.
2014. okt. 19. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg irigyem volt mindig is. Nagyon nem jó dolog, mert kb. 20-21 éves koromig fel sem fogtam, hogy ők irigyek, és csak arra voltak jók, hogy rombolják az önbcsülésem, önbizalmam. Most sem jó, mert kb. semmilyen irigy ember nem azt mondja, hogy "jó neked, hogy blabla", hanem bántani, alázni akar. És ha éppen gyengébb pillanatom van, meg tudok bántódni még mindig.
2014. okt. 19. 00:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Az irigyei nem, a tisztelői igen.
2014. okt. 19. 02:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem nagyon rossz! Folyton a önbizalmam rombolják önmagukat fényezik előttem ! Ilyeneket kerülni kell!

Sajnos túl sok van körülöttem. És nem is nehéz észrevenni.

2015. márc. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!