Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? Nem akarok az egyetem k*rvája lenni!
Szóval első éves vagyok. Van egy srác, felsőbb éves, elég jóban lettünk és azt hiszem, mind a ketten többet akarunk a másiktól. Szexelnék vele, nagyon akarom őt. Viszont nekem nem mindegy, mit gondolnak rólam. Nem akarom, hogy miután megtörtént a dolog, újjal mutogassanak rám emiatt. Egy másik csaj most éppen ezen megy keresztül, nagyon gáz a történet. Ígértessem meg a sráccal, hogy ne mondja el senkinek? Vagy úgy sem tartja a száját? Pletyka lenne belőle..
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Ha ennyire érdekel a többiek véleménye, a legegyszerűbb, ha véletlenül sem csinálsz semmi olyat, ami miatt mutogathatnának rád.
Bár fogalmam sincs milyen világvégi apró keresztény falu egyetemére járhatsz te, ahol emiatt mutogatnak másokra, hogy lefeküdt valakivel...
Ismered a sracot nem?
Ha ismered tudod hogy milyen es ha olyan hogy bizhatsz benne ted meg.De ha olyannak gondolod aki elarulna annak inkab ne epp ezert,hogy ne beszeljenek ki.
ha ettől tartasz keress vki mást
ha már napok óta eggyütt buluztok stb
már akkor a ku.... vájának nevezhetnének akár pedig még a bugyidba se nyult
Azt csinálsz amit akarsz. Miért mi döntsük el? Mi sem tudjuk jobban mint te. Lehet elmondja, lehet nem. De nem mindegy? Lefeküdtél egy sráccal. Egyetemista vagy. Ezen mi a franc a ciki? Ha tetszetek egymásnak, akkor 2,5 hónap alatt össze tudtok barátkozni annyira, hogy lefeküdjetek egymással. Mindenki tudja hogy a csajok 30%-a egyéjszakásokat nyomat, tök ismeretlen srácokkal. Akkor meg? Nem fog senki se kinevetni azért mert huszonvalahány évesen lefekszel egy sráccal. Max irigykedni fognak. Megmondod, hogy neked nincs barátod, komoly kapcsolatot akartál, ennyi. Max ha elmondja, akkor majd megjátszod hogy megutáltad, és utána mindenféle szívességre ráveszed.
Ja és: "Megmondod, hogy neked nincs barátod..."
Remélem tényleg így van. Mert ha van, akkor piszok szemét dolog amit csinálsz. Sok sikert.
"Egy másik csaj most éppen ezen megy keresztül, nagyon gáz a történet."
Mond már meg nekem kérdező, mi a franc a gáz ezen? talán ha nem lennél ilyen kis idióta hülye p.csa, akkor nem lenne gáz, cseszd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!