Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R-ibanc lennek?
Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a noverem pasijaval,mindig is tetszett,es tegnap nem birtam ellenallni,elszallt az agyam igy megtortent.Nagyon sajnalom az esetet es tobbet nem fog megtortenni.Szerintetek is hatalmas nagy R.banc vagyok?:((2014. okt. 15. 20:43
21/27 anonim válasza:
#5-ös a mai világban nem biztos, hogy hátrány lenne a pasinál :D
és kérdező igen elég nagy r*bi vagy...remélem egyszer te is megkapod ezt a nővéredtől, hogy tudd mit tettél...mert ha neked ez kérdés akkor még nem tudod...
22/27 anonim válasza:
kiadsam333,közveszélyes kontár!5-ös vagyok! ha a pasim a bátyámmal kezdene ki,a bátyámmal közösen vernénk szét a srácot!
23/27 anonim válasza:
mert valahol még él a családi összetartás nem mint egyeseknél :/
25/27 anonim válasza:
miért lennék közveszélyes kontár? :D
egyre szaporodnak azok az emberek akik le tudják írni a nevem :D remélem nem leszek olyan celeb mint a magas vékony :D inkább töröltetem magam :D
26/27 anonim válasza:
25: Lehet, hogy jobb lenne. Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!