Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kúr_a lennék? Most mi legyen?
Sok éven át vonzódtam egy sráchoz. Éreztem, hogy bír, de nem lépett. Telt az idő, távol kerültünk egymástól.
Kiderült, hogy még mindig vonzódunk egymáshoz
Vágyom rá, úgy csókolnám, ölelném, de nincs értelme belevágni
Az ország különböző végeiben élünk.
Ha találkoznánk ebből soha nem lehetne kapcsolat ugye? Maximum szex
Kúrv_ vagyok, ha találkozgatok vele, jól érezzük magunkat? Annyira vágyok rá
Ebből csak szar_l jöhetek ki?
25/n
Belevágjak úgy, hogy érzelmeim vannak? Szerintem annyit érnénk el, hogy szeretkeznénk párat, de belátnánk, nincs jövőnk
Ti megpróbálnátok?
attol nem lennél kva
egy ilyen lány nekem is jó lenne :)
Szerintem nem csak az rib_nc, aki pénzért csinálja. Teszem fel, ingyen fekszem le minden nap mással. Tisztességes nő vagyok? KÉTLEM!
Mindig családra vágytam stb. Most sincs másként. Évek óta szeretem. Élvezni akarok minden vele töltött percet. De félek, érzem, hogy ebből nemjlehet semmi komoly.
"Teszem fel, ingyen fekszem le minden nap mással." Ez a ri banc szó jelentése.Tanuld meg a szavak jelentését.
Ez attól függ hogy az is akarja-e akivel vagy és mennyire.
A r banc és a k rva között van különbség, a r banc ingyenes :)
/Mikor jönnek rá a modik, hogy ez a szűrő felesleges?/
Amúgy szerintem egyik sem lennél, de érzelmekkel szexkapcsolatba nem jó ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!