Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R-ibanc lennek?
Figyelt kérdés
Tegnap lefekudtem a noverem pasijaval,mindig is tetszett,es tegnap nem birtam ellenallni,elszallt az agyam igy megtortent.Nagyon sajnalom az esetet es tobbet nem fog megtortenni.Szerintetek is hatalmas nagy R.banc vagyok?:((2014. okt. 15. 20:43
12/27 anonim válasza:
nem vagy :) ha nem bírtál magaddal akkor ne parázz..remélem jó volt :D
13/27 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 hát ha a pasid a bátyádra mászna van elég jó?
14/27 anonim válasza:
Bízom benne hogy rájön a nővéred és jól megtép......megérdemelnéd.
15/27 anonim válasza:
Rohadt R!BANC és az is maradsz!
16/27 anonim válasza:
Nem a r*banc a helyes kifejezés, a r*banc általában arról ismerszik meg, hogy sokmindenkivel lefekszik.
Te egy családot nem tisztelő, erkölcstelen, gerinctelen és gyenge ember vagy.
Hogy melyik a rosszabb, azt döntsd el te magadnak.
17/27 anonim válasza:
testvéri szeretet :) mindig a jobbnak jut minden,ez a családban sincs másképp..grat
18/27 anonim válasza:
Igen az vagy...
Én a húgomnak ha ilyet tenne nem tudom mikorra tudnék, megbocsátani, a pasit meg egyértelműen dobnám
19/27 anonim válasza:
megadod a nővéred számát?megkérdeznék tőle valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!