Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejönnétek így egy lánnyal el tudnátok viselni vagy zavaró lenne a büszkeségeteknek?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy van egy lány aki elég jómódú családból származik és szeret jó progamokat szervezni utazgatni (pl amerika mallorca dominika stb..) tehát van egy életszínvonal amit megszokott és vinné magával a párját is eseményekre helyekre de oda pénz kell és a lányt nem zavarná hogy a pasinak nincs pénze mert meghívná és vinné magával meg szeret amúgy is ajándékokat venni annak akit szeret ez mennyire zavarna egy kevésbé tehetős fiút vagy egyáltalán nem (hosszútávon)
elsősorban 20-30 év közötti fiúk véleményére vagyok kíváncsi
2014. okt. 15. 16:14
2/3 anonim válasza:
Kissé zavarna a dolog szerintem!
3/3 anonim válasza:
Ha ő elfogadná azt, hogy én ezt nem tudnám megadni neki, és ha ezt soha nem hozná fel a jövőben, hogy mert bezzeg ő elvitt mindenhová és fizetett mindent akkor elviselném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!