Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Zavaró ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavaró ha egy fiú spórolós?

Figyelt kérdés

Nem akarok sóhernek tűnni de én elég kevés pénzt költök el a fizetésemből. Nem járok étterembe, buliba se költök el sok pénzt, max 4000ft-ot. Nem cigizek, nem kocsmázok.

Az változó hogy mennyi pénzt keresek mert órabérben dolgozok és a munkaórák számától függ a fizetésem de most nem panaszkodom.

Autóra gyűjtök de egyébként sincsenek nagy igényeim tehát ha nem kellene kocsira gyűjtenem akkor se verném el a pénzt.

2014. szept. 7. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha jól be tudja osztani a pénzét, akkor az jó dolog.
2014. szept. 7. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
A lényeg, ha barátnőd lesz,azért ismerkedéskor hívd meg moziba,vagy enni valamit,illetve ne sajnálj virágra illetve születésnapra,névnapra,karácsonyra apróságot ajándékozni.
2014. szept. 7. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna.

Max. 4 ezer egy buliba... nekem már ez is eléggé húzós. :)

2014. szept. 7. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:

én is spórolós vagyok bár egy két dologra nagyon tudok költeni nem

pia meg ilyenek nyugi

2014. szept. 7. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajna engem sokszor leszidóznek mert nem verem el a pénzt! :D

De amugy szerintem ez jo dolog!

2014. szept. 7. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Jo is meg rossz is. Azert tud neha elvezni a kikapcsolodast, tud elvezni az eletet is. En sajnos minden penzem elkoltom, szeretek kirandulni, utazgani, foleg erre. Mindig minuszban vagyok.
2014. szept. 7. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:

"Engem nem zavarna.

Max. 4 ezer egy buliba... nekem már ez is eléggé húzós. :)"

Hát nézd...buszjegy kb 700ft, belépő a discoba(ha discorol van szó) 1500ft, ruhatár 200ft :D a többit nem nehéz elkölteni.

2014. szept. 7. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Aki könnyen keresi az könnyen is szórja .Inkább legyen meg mindened amire vágysz,mit egyik napról a másikra élő .

Ez a te dolgod ,senkinek semmi köze hozzá .Én is ilyen voltam fiatalon,és most van is mit felmutatni .

2014. szept. 7. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Te spórolós vagy, ami ciki az a sóher!
2014. szept. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!