Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire nehéz hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire nehéz hosszú hajjal (derékig érő) élni?

Figyelt kérdés

mondjuk akár ilyennel: [link]

vagy ilyennel: [link]

mert sajnos az ilyen ritka itthon, pedig én úgy szeretem. Van valami oka? Pedig úgy hallottam másoktól, hogy "nem nehéz, a saját súlya segiti egyenesen maradni, száritani sem kell annyit"

2014. szept. 7. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nehéz. Szinte egy órán át kell szárítsam meg nehezen féesülöm meg.

15/L

2014. szept. 7. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem nehéz, csak nem áll sehogy, azért nem szeretjük. Sokkal jobb egy rövidebb, de formás frizura, mint egy hosszú haj, ami csak úgy lóg. Ja, és az hogy egyenes-e, az nem attól függ, hogy mekkora súlya van...
2014. szept. 7. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért ne kéne annyit szárítani?

Amúgy egyszerű, a haj töredezik, így vágni kell, lassan nő, arról nem is beszélve, hogy az ilyen hosszú hajat már nehezebb alaposan kifésülni.

"a saját súlya segíti egyenes maradni"Érdekes mondat, amúgy megsúgom, hogy nem minden nőnek álma az egyenes, vasalt haj.

2014. szept. 7. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
És ez hol derékig érő?! Nekem ennél hosszabb hajam van!Mégis milyen érzés lenne ugyan?!Én csak megmosom egy héten két alkalommal,rakok rá hajpakolást,hajszárítót nem használok.Megvárom míg magától megszárad,majd kifésülöm.Néha összekötöm,van hogy nem,hangulattól függ:)
2014. szept. 7. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Nekem ennél rövidebb,de végülis lapockám aljáig leér!

Sajna szinte mindennap meg kell mosnom, mert a sok portól,kosztól rossz állapotban van a nap végére :(

Ezt leszámítva szeretem, nem nehéz vele élni, mert hamar megszárítja a hajszárító :)

2014. szept. 7. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem derékig ér, mindig hosszú hajam volt szóval már tele van vele a hócipőm. Nehéz viselni, sok idő megmosni, formázni és már nem kárpótol ha dícsérik. Szóval én hamarosan levágatom egy szexis vállig érő frizkóra.
2014. szept. 7. 14:09
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó: és ha jönne egy pasi, aki őszintén csodálná, szeretné minden hajszáladat, akkoris levágatnád? :)
2014. szept. 7. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 14 éves koromig jóformán vállig érő hajam volt, de megnövesztettem és 17-18 évesen már a fenekemig ért!

Persze sokszor zavart ha leakartam ülni vagy valami, akkor picit bekontyoltam egy részét hogy ne érjen le annyira, mert én ritkán hordtam akkoriban kiengedve. Kiengedve egyébként nem is állt olyan jól nekem, meg sokszor mindenbe belelógott amivel már szintén nem bírtam mit kezdeni. Meg persze a mosása is macerásabb volt, vizesen szinte már húzta hátra a fejem mert sűrű dús hajam van. Utána jött nálam egy láz hogy a szép barna hajam befestetem feketére, de akkor egyben le is vágattam rövidre!

Rövid hajam volt kb 10-15 centis, elején nagyon furcsa volt hogy hiányzik a hajam, szinte meztelennek éreztem magam, de ugyanakkor olyan jó frizurám volt akkor hogy sokan felfigyeltek rám. Persze hamar meguntam azt a stílust így amikor már megnőtt hosszabbra amikor már a vállamig ért, akkor befestettem szőkére, és azóta is olyan. Persze most már a lapockámig ér olyan hosszú, menet közben mindig vágattam le belőle azért. Amikor elkezdtem dolgozni az új helyemen, gondolkoztam rajta hogy le-e vágassam-e rövidre úgy ami régen volt és befestetem sötétbarnára az eredeti színére, de végül meggondoltam magam, és maradt ugyanúgy mint eddig és szőke. És azóta is így van. Persze tavaly elég hosszúra megnőtt már mert 2 évig nem voltam fodrásznál sem, a munkám miatt nem tudtam idő pontot sem kérni meg akkor volt egy olyan időszakom amikor lélekben kikészültem és nem foglalkoztam eleget magammal Persze nem engedtem hogy nagyon le legyen nőve és látszódjon a barna rész, azt otthon magamnak kiszőkítettem de ennyi. Akkor már majdnem a derekamnál volt a hajam, de rászántam magam és levágattam belőle és megint vállig érő hajam lett, úgy hogy hátra tudjam kötni mert a munkám végett nem előnyös a hosszú haj, de ugyanakkor nem akartam hogy újra rövid legyen már.

2014. szept. 7. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Annyira szerintem nem. Gyakrabban kell mosni, meg többet fésülködni, de nem vészes. :)

17/l

2014. szept. 7. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Nekem derékig ér, egyáltalán nem nehezebb, mint rövidebb hajjal. Sőt én a röviddel szenvedtem, mert reggelre mindig elfeküdtem.

De tény, hogy egy sima hétköznapra általában befonom vagy kontyba kötöm, éjszakára is mindig be van fonva. Csak ha valami alkalom van, akkor bontom ki.

Megszárítani csak a tövét szoktam, a többi magáról szárad, így az nem extra munka :)

2014. szept. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!