Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tetszik ha egy szép lánynak derékig érő haja van? Vagy az már túl hosszú?
nekem most mell alá ér, és nem tudom eldönteni, megnövesszem-e derékig, vagy maradjon ekkora?
Ezek közül milyen színű tetszik jobban: szőke, szőkésbarna, világosbarna?
Vörös és sötétbarna már voltam, olyat most nem akarok.
a bunkó válaszadók kerüljenek...
ja és a szilvásbuktát is szeretem :D
a szin arctól függ...
szerintem ha most melig érő akkor ne növeszd tovább, lehet a hoszabb is szexi, de attól füg hogy nézel ki, milyne a bőrszined, göndör vagy egyenes áll jobban, vagy vegyes
de nem javaslom a hosszabbat
F17
fura, mert azt hittem, a fiúknak annyira tetszik, ha derékig ér O.o
nálunk egy csomó lány póthajat rakat, hogy olyan hosszú legyen. de akkor ezek szerint fölösleges :)
Hát én vitatnám az előző kommenteket.
Nekem speciel nagyon tetszik a hosszú haj :))
Tényleg arctól függ a hajszín, de legtöbb csajnak a szőkésbarna áll jól (meglátásom szerint) :D
De ha ennyire adsz agadra, biztos hogy nem csak a hajad fogja felkelteni a fériak érdeklődését :)
16/F
Szerintem az már túl hosszú.
Tudom romantikus meg minden de baromi nehéz lehet olyan hosszú hajat karbantartani,sok idő elmegy a szépítkezésre amit a kedvesem inkább velem tölthetne.
Vállig érő bőven elég.
nekem úgy van levágva, hogy fokozatosan hosszul :)
10 perc alatt megszárad, és alapból nem gubancolódós, így nem kell örökké foglalkoznom vele szerrencsére :)
azért is merném megnöveszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!