Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy nőnek más színű a szőrzete, mint a haja?
A szőrzet meglétére nem kérek megjegyzést, nem kérek, fúj, szőrös nő megjegyzéseket.
Arról van szó, ha pl. egy nő festi a haját, de te nem tudod, mert természetesnek látszik, aztán mikor lekerül a ruha, más színű a szőrzete (bárhol).
Vagy eleve látszik, hogy festett - de nem fura az, ha nem egyforma színű??
Szerintem először nem fogja érdekelni. Talán később megjegyzi, hogy lehetne hasonló árnyalatú, ha nagyon különbözik. De ez egyénfüggő. Nálunk mindig a sötét szín dominált, alul és felül is. Különbség volt egy kicsi, de engem ez egyáltalán nem érdekelt.
45F
Akinek az az első gondolata hogy fúj szőrös, annak mindegy milyen színű, akkor undorodni fog.
Akinek meg tetszik h szőrös, annak meg azért lesz mindegy a szine.
Nekem alapból eltérő, gesztenyebarna az eredeti hajszínem, s fekete színű a puncinál, bár inkább borotválom, és kis csíkot hagyok meg felül. Eddig senkit nem zavart, ha festve volt hajam, Páromnak így is tetszik.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!