Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, értékelnétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, értékelnétek, ha elmondaná a lány vagy kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Nagyon rég próbálkoztok egy lánynál, amikor végre bevallod, hogy kedveled, elmondja, hogy 8 éves kapcsolatban él, menyasszony, de nagyon rég érez irántad. Egy ks időt kér, amig lezárja a dolgot. Eddig azonban soha nem mondtam mert vívódott köztetek.
2014. okt. 14. 06:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Uh, na ez női szemmel is gáz, te csak játszol kényed kedved szerint ezekkel a fiúkkal. Sosem tennék ilyet a párommal, ha annyira nem jó a kapcsolatom, nem szeretem, akkor nem gondolkoznék rajta 3 évig. Ha meg annyira szeretném a másik fiút, nem várakoztatnám évekig. Jaj kit is válasszak, ecc pecc kimehecc...

29N

2014. okt. 29. 08:30
 22/24 A kérdező kommentje:
Az élet nem mindig olyan egyszerű, mint ahogyan leírjuk. Ez majdcsak egy házasság már. Abból sem lép ki könnyen, akinek esze van. Ezerszer át kell rágni, és hidd el, senkinek sem kívánom azt az örlődést, amit megélek. Nem hitegetem a másikat, ő nem szakad el tőlem lelkileg. Vannak bennem érzések, de mindig hű voltam a páromhoz.
2014. okt. 30. 11:59
 23/24 anonim ***** válasza:
"Az élet nem mindig olyan egyszerű"- neked, mert túl bonyolítod. Szerintem nem voltál hű. Igenis folyamatosan csaltad a párod 3 évig, nem testileg, hanem lelkileg. Én a szerelmemmel nem tennék ilyet soha, ha másra vágynék az a kapcsolatunk végét jelentené.
2014. okt. 30. 12:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor örlődj, ha ilyen vagy.
2014. okt. 30. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!