Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, értékelnétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, értékelnétek, ha elmondaná a lány vagy kiakadnátok?

Figyelt kérdés
Nagyon rég próbálkoztok egy lánynál, amikor végre bevallod, hogy kedveled, elmondja, hogy 8 éves kapcsolatban él, menyasszony, de nagyon rég érez irántad. Egy ks időt kér, amig lezárja a dolgot. Eddig azonban soha nem mondtam mert vívódott köztetek.
2014. okt. 14. 06:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem akarlak én csalfa nőszemélynek beállítani, de ez akkor sem tiszta. Ha rég nem működik, mint említetted több mint 2 éve csak próbálkoztál eredmény nélkül akkor miért nem léptél eddig ki? Minek mondtál igent vagy ha rég húzódik miért nem bontod fel az eljegyzést?

Én őszintén szólva az olyan embereket nem kedvelem akik képtelenek egyedül lenni vagyis csak akkor lépnek ki egy kapcsolatból ha van új. Komolyan 8 évig együtt voltál valakivel, de már költöztetnéd is be a következőt? Nem érzed ezt kicsit se visszásnak?

Nem vagyok férfi, de szerintem alaposabban át kéne gondolni a dolgokat.

2014. okt. 14. 09:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Csak azért együtt maradni valakivel, mert már X éve együtt vagytok, a legnagyobb baromság szerintem. Főleg, ha mást szeretsz mellette. Ha szakítasz, akkor nem az elmúlt 8 év lesz elvesztegetett, hanem a hátralévő életed nem lesz az. Én pasi vagyok, de egy megcsalást nem tudnék sehogy sem kezelni. Amint kiderül, szakítanék. Számomra egész egyszerűen nincs elfogadható indok erre, így megbocsátani sem tudnám. Ha pedig ez mindig benne van a kapcsolatban, akkor nincs értelme.
2014. okt. 14. 09:34
 13/24 A kérdező kommentje:

Jaj, nem jól értettél. Az új évek óta vár rám. Én azóta örlődöm, lassan 3 éve. Az 1 hónapot arra adtam, hogy kiköltözzön a lakásomból. Nem akarom kítenni, míg nincs albérlete. Ott a munkája, nem tehetem meg vele

Kérdés, mit szól az "új"?

2014. okt. 14. 11:48
 14/24 A kérdező kommentje:

Miért nem léptem ki? Mert ennyi idő után nem akartam téves döntést hozni. Átrágtam 10000-szer. Nem félek a magánytól, szeretem.

Beleszerettem a srácba.

2014. okt. 14. 11:52
 15/24 anonim ***** válasza:
3 évig őrlődik valaki a kapcsolata és egy új pasi közt...aha, én menekülnék.
2014. okt. 14. 15:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Az örlődés azon ment, hogy próbáljam még menteni, vagy a lelkemre hallgassak.
2014. okt. 14. 15:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket az E/2 kérdéseket. Teljesen kizárt, hogy ilyen történjen velem.
2014. okt. 16. 02:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Én alapból nem próbálkozok ilyen lánynál, mondjuk másnál is ritka. 24/F
2014. okt. 16. 05:13
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a leírt sorok sarkosabbak , mint a valóság. Rengeteg ember van, aki eleszeret màsba. Legalâbb én őszinte vagyok a pàrommal, nem csalom meg, elmondtam neki.
2014. okt. 16. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Nos hogy kit szeretsz vagy kit nem abba most nem megyek bele és abba se, hogy kit válassz, viszont. Viszont a másik sráccal is elfogsz jutni arra a szintre mint a pároddal, de nyilván nem fogsz megint menekülni. Hidd el az elején minden szép. Ugyanúgy gondok lesznek és más lesz. Fogadjunk?
2014. okt. 29. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!