Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, értékelnétek, ha elmondaná a lány vagy kiakadnátok?
Nem akarlak én csalfa nőszemélynek beállítani, de ez akkor sem tiszta. Ha rég nem működik, mint említetted több mint 2 éve csak próbálkoztál eredmény nélkül akkor miért nem léptél eddig ki? Minek mondtál igent vagy ha rég húzódik miért nem bontod fel az eljegyzést?
Én őszintén szólva az olyan embereket nem kedvelem akik képtelenek egyedül lenni vagyis csak akkor lépnek ki egy kapcsolatból ha van új. Komolyan 8 évig együtt voltál valakivel, de már költöztetnéd is be a következőt? Nem érzed ezt kicsit se visszásnak?
Nem vagyok férfi, de szerintem alaposabban át kéne gondolni a dolgokat.
Jaj, nem jól értettél. Az új évek óta vár rám. Én azóta örlődöm, lassan 3 éve. Az 1 hónapot arra adtam, hogy kiköltözzön a lakásomból. Nem akarom kítenni, míg nincs albérlete. Ott a munkája, nem tehetem meg vele
Kérdés, mit szól az "új"?
Miért nem léptem ki? Mert ennyi idő után nem akartam téves döntést hozni. Átrágtam 10000-szer. Nem félek a magánytól, szeretem.
Beleszerettem a srácba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!