Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori a melegség vagy a biszexualitás? (nem vagyok az vagy legalábbis nem tudok róla) Csak érdekelne a válasz.
Az utolsó válaszoló talán innen tudja magáról, hogy ő impotens látens buzzancs,
de azt, hogy homokos valaki, azt onnan tudhatja, hogy nem a csajokra áll fel a dákója, hanem férfiakra.
Én leszbikusként azt gondolom, hogy a férfiak között nagyon gyakori a melegség, több mint bárki képzelné.
Nők között alig akad leszbikus, csak elvétve.
Biszexualitás meg nem létezik, csak önámítás.
De ez az egész sajnos nincs a helyén kezelve.
Vannak akik homoszexuálisnak születnek, ez nagyon kicsi része a közösségnek. És vannak akik mindenféle gyerekkori trauma, zaklatás, verés következtében nem tudnak normális szexuális életet élni, a meleg közösség 99%-a ilyen szerintem. Őket kvázi magára hagyta a társadalom. Beteg, sérült emberek, akik nem tudnak normális életet élni, de senki nem foglalkozik a problémával. Családos melegek, akik a kettős élet miatt 40 éves koruk úgy néznek ki, mint a zombik. Prostiként dolgozó leszbikusok, félig nemet váltott örömlányok. Travik, akik a belső feszültség, miatt szintén tönkremennek, megörülnek.
Le lehet pontozni, de elég sok lmbtq embert ismerek.
#13:
Zöld pacsi ment, mert szeretem más véleményét hallgatni.
De!
Mi az hogy nincs biszex? Akkor én csak magamat csapom be amikor pasival is d*gok, vagy nem is szeretem a nőket csak kihasználom vagy mi?
A tudomány igen keveset tud arrol, hogy miért alakul ez ki. Tény. Viszont az állatoknál is megfigyelhető nekem ebböl az jön le hogy ez természetes. Persze ezzel is biztosan csak magamat ámítom.
Nem kötekedésböl írtam, tényleg érdekel.
A biszexualitás mindkét nemnél azt jelenti, hogy valójában csak a férfiakhoz vonzódik az illető.
Társadalmilag kisebb bélyeg, önmaguknak is könnyebb így, szülők előtt stb. Mint mondtam, nem velünk született dolog, hanem későbbi deformáció eredménye.
Szerintem van biszexualitás ha mindkét félre gerjed valaki nem azt jelenti hogy full homo..
vannak teljesen olyanok is de van aki ezt is azt is szereti ...
szerintem. bár én csak a férfiakat de szerintem sok férfi bi csak nem vallja be ..
13-as baromságokat írsz.
Az,hogy ezek az emberek sérültek,akiket te ismersz nem azért van,mert melegek.
Hanem ahogy felnőnek és szembesülnek a társadalommal.
Szerintem egyre kevesebb nős meleg lesz,szerencsére.
Kerdezo: az emberek kb 20%-a (nem kamu, tenyleg ennyi) LMBTQ. Sokan azt hiszik, hogy max 10-15% ez az ertek, de ok nem szamolnak azokkal, akik nem vallaljak fel magukat.
#13: Ekkora baromsagot meg nem hallottam. Miert lennenek sokkal tobben a meleg pasik, mint a leszbi csajok? Azert hiszed, hogy tobb a meleg, mert a meleg tema surubben fordul elo a tv-ben, beszelgetesekben, a kornyezetben.
Az meg hogy a biszexualitas nem letezik, az pedig joval nagyobb hulyeseg. Igen is leteznek biszex emberek, csak valami hianyzik a fejedbol. Nem egy biszex ismerosom van. Lehet az keverte meg a kaposztalevet a fejedben, hogy attol hogy valaki mindket nemhez vonzodik, nem feltetlenul tudna osszejonni az egyik nemmel. De ettol o meg biszex
Elozo hozzaszolo vagyok ismet
#13: Ja, es meg egy dolog: Az hogy a melegek 99%-a gyermekkori trauma, stb hatasara lesz meleg, ez teljesseggel kizart sot, nincs ilyen. A melegseg kialakulasa nem fugg ossze semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!