Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tôlem? 18L\L
Miért? Ha nem lenne pasija, akkor egyértelmű lenne? :D
Egyébként szerintem a legjobb az ilyesmit megbeszélni, négyszemközt, nyíltan és őszintén. Azt is, hogy nem akarod, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon mások előtt, meg azt is, hogy ő mit akart ezzel, ahogy azt is, hogy te mire lennél nyitott vele. (Pl. benne van a pakliban, hogy hármast keresnek a pasijával. vagy hogy ez csak egy hülyeség volt a részéről.)
így egy évre rá kissé késő
de azt mondhatnád amit az előző írt és hogy te se lennél ellene .......
már ha egyáltalán még beszéltek
tudja róllad hogy a lányokat szerized? mert lehet hogy olyan mint én azaz huzza a másikat,pedig nem az.
és ha pasija van, bi is lehet.
És arra nem is gondolsz, hogy csak puszta poénkodás volt? Nekem például egyik barátnőm mindig ölelget, simogatja a hajam, puszilgat, de mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez csak szórakozás. Egyikünk se "úgy" tekint a másikra, mindketten heterók vagyunk.
Amúgy ez a csaj tudja egyáltalán, hogy te leszbi vagy?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!