Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy nem akar átverni? 16L
Figyelt kérdés
Újabban beszélgetni kezdtem egy tipikusan tinilányok szíveinek olvasztója sráccal, és egészen megkedveltem.
Tegnap elvitt egy barátjának a házibulijába és csókolóztunk (meg picit tovább).
Teljes tisztelettudó velem szemben, sokszor ír napközben csak egy-egy üzenetet, hogy valamiről eszébe jutottam, beszélgetünk a továbbtanulásainkról is, satöbbi.
Be szeretne mutatni az apukájának.
16L (19F)
2014. okt. 4. 09:01
1/3 anonim válasza:
tudod kérdező van az a nagyon szép szó am már sajnos kevésbé érvényesül manapság hogy bizalom aki akar az ugy is áttud verni mint szart a palánkon..:)
2/3 Egy senki. válasza:
Szét fog kúrni aztán otthagy mint a szart! xD
3/3 anonim válasza:
"egy tipikusan tinilányok szíveinek olvasztója sráccal"
Hagyd ott! A saját érdekedben. Az ilyen emberek nem változnak meg egy lány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!