Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy akar átverni? Át akar verni?

Hogy akar átverni? Át akar verni?

Figyelt kérdés

Meghirdettem a neten a laptopomat, kaptam egy mail-t amiben a következő állt angolul:

"Hello,

Thanks for the mail, am Mr Franco from United Kingdom i want to let you know that i want to buy this item for my son in west Africa, Nigeria, And i will offer you the sum of 300euro plus the shipment

cost through EMS SEEP POST so Concerning the payment will be bank to

bank transfer and get back to me with your full bank information so

that i can pay the money..

Here is the shipping address..

Name: Johnson Cole

Address : NO 7 lagere area

City : Ife

State : Osun State

Zip code : 23436

Country : Nigeria

Bank information

Bank Name....

Account Name...

Account Number...

Swift code...

I will be waiting for your bank information

Regards"

Miért venne valaki laptopot angliából, és küldené Mo.ról nigériába? Érdekelne, hogy hogy gondolta ezt? Hogy akar átverni, vagy mit akar ez a szerencsétlen. Várom a hsz.eket.

2011. szept. 20. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy nem hallottál még a nigériai csalásokról!

[link]

2011. szept. 20. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez egy hülye standard levél amit automatikusan küldözgetnek minden hirdetésre.

Ne is válaszolj.

(az átverés ott lenne, hogy 6 levélváltás után (ahol aválaszok szintén általános, előre megírt válaszok) pénzt kér, (egy számlanyitást 10 dollárral) hogy elküldhesse a pénzt.

2011. szept. 20. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem semmi! Kicsit szégyellem magam, hogy még nem hallottam róluk. :D Azt egyből gondoltam, hogy csalás vagy ilyesmi, csak arra voltam kiváncsi, hogy hogyan. Hát így... Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. szept. 20. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A Fekete Dákó országa, mit is várhatunk tőlük!
2011. szept. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!