Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudom meg, hogy mit akar...

Andi Baba kérdése:

Hogy tudom meg, hogy mit akar tôlem az elhunyt lélek, ha nem hallom mit mond néha?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Elhunyt lélek a pokolban/mennyországban van. Hülyeség ilyet kérdezned. Maximum te az ördögökről beszélsz, akik nem hunytak el, csak azok küldenek üzenetet,meg az angyalok.
2012. jún. 12. 19:42
 2/3 Antimod ***** válasza:

1) Elhunyt lélek nincs, eltávozott van.

2) Nincs pokol és mennyország, különféle asztrális síkok vannak, ahová kerülnek fizikai haláluk után. Előfordul, hogy a Föld vonzásában maradnak viszont, ez számukra egy meglehetősen kellemetlen, természetellenes állapot.

Nem teljesen értem, mit akarsz ezzel, hallod vagy nem hallod? Vagy csak néha hallod?

Mit akarhat? Leggyakrabban csak jelet adni, hogy ők élnek (hogy te megnyugodj, jól vannak), vagy bocsánatot kérni valamiért, esetleg megmutatni valamit (hol van végrendelet, stb.), nem ritka az sem.

2012. jún. 13. 10:48
 3/3 anonim válasza:
100%
Kérdezd meg,hogy mit akar,és mondd meg neki,hogy nem hallod,máshogy juttassa a tudomásodra a dolgot.
2012. jún. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!