Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék kinek mi jut eszébe arról, hogy lotyó?
Ezen az oldalon felháborító, hogy hogy beszélnek, mindenkire rásütik azt, hogy ri-banc, aki nem szerelemből szexel és mindennek elhordják, ilyenekt írnak, hogy Dunába kéne az ilyeneket lökni. Ti hogyan képzeltek el egy ri-bancot, hogy ilyeneket írtok "róluk"?
Egy gonosz, szívtelen dögnek, aki kikezd veled, eljátssza, hogy szerelmes majd rámászik a bátyádra és az apádra és mellesleg mindegyikőtöket megfertőzi szifilisszel, aztán meg jót röhög a markában és keresi a következő áldozatot ??
Mert ha nálatok ezt jelentené, akkor megérteném, hogy ilyeneket írtok, de az a baj, hogy amelyik nő mr kimeri ejteni a száján, hogy 5-nél több pasival volt vagy hogy szokott egyéjszakázni akkor az már rögtön gonosz ri-banc lesz , akinek a fél város megvolt és Dunába vele!
Az az igazság, hogy szerintem ti magatok sem tudjátok, hogy miért is ítélkeztek és szapultok, de azért megteszitek...
Úgy beszéltek, mintha 100 meg 100 ilyen gonosz ri-banccal találkoztatok volna már életetekben (amilyet fent vázoltam) és ezért jogos, hogy mindenkérdéshez odaröfögitek, hogy "Ééén aztán utálom az ilyen cafkákat, undorító mocskok, a világ szégyenei"...
Közben meg azt se tudjátok mit beszéltek...
Köszi, hogy méltattál annyira(ha nem is elsőre) hogy elolvasod amit írtam...
Tudod, akik itt írnak, a való életben nem mennek oda ezekhez a csajokhoz és pi bancozzák le őket szemtől szembe.
MAximum a hátuk mögött, de titkon reménykednek, hogy ők is a sorba egyszer be kerülnek, és megkaphatják ezeket a nőket.
ez igaz is..
ugyanúgy, ahogy a nők is utálják a nagyképű, jólkinéző, minden csajjal lefekvős pasikat, de nyilván ők is szeretnék megkapni azt a pasit.
A különbség, hogy mi nem ítéljük el az ilyen pasikat, ha megkaptuk, szeretnénk, hogy velünk maradjon. A pasik meg, ha megkapnak egy ilyen lányt, akkor úgy tekintenek a szexre, mint egy piti kis diadalra a csaj felett...egy trófeára. Utána leri-bancozzák és hagyják a francba.
Ez azért elég gusztustalan... (persze tisztelet a kivételnek, akadnak még rendes férfiak, akik nem egy szám alapján ítélnek...)
Ha a biológiai magyarázatot akarom követni, ami az evolúciós fejlődésre épít, akkor azt mondanám hogy azért van ez, mert a nő arra van "gyárilag" hogy a gyereket nevelje, amit egyetlen férfi adott neki míg a férfi arra hivatott hogy minél több nőt termékenyítsen meg.
De nem vagyok ennek a primitív nézetnek a híve.
Szerintem a társadalmi berendezkedésünk miatt van. Ami annyi, hogy a férfi az ember, míg a nő az, aki/ami az ember alatt való, alsóbb rendű valaki. Nem ennyire durván fogalmaznak a legtöbben de a nő kevesebb fizetést kap sok helyen a mai napig, a fizikai erőtök hiányában le is kicsinylik a fizikai képességeiteket, a térbeli elhelyezési hátrányaitok miatt(pl autót vezetni nehezebben tanul egy nő, ez az agyhasználati különbségek miatt van elvileg) a szellemi képességeitek is le vannak becsülve. Így a mai és úgy általában az európai és ázsiai társadalmak többségében a nő csakis a szexualitás és a gyereknevelés miatt van bárhol is érdemben említve.
Szerintem ez a nézet nagyon megalázó és sértő mindenkire.
De az igaz, ha n le fekszem veled és az összes barátnőddel, akkor engem vállon vereget a társadalom, ha te tennéd ugyanezt velem és a barátaimmal, akkor le vagy nézve.
Szóval ti mindenképp le vagytok becsülve, holott azon kívül, hogy én el bírok x kilót, te pedig 1/2x kilót, azon kívül lehetsz ugyanolyan értékes, ha nem értékesebb mint én, sok egyéb szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!