Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnő, és ha igen mennyire? 23F + KÉP
Figyelt kérdés
Nem írom le mit kell látni mert akkor egyből mindenki belelátja, nem az izomra vagyok kíváncsi, se arra hogy most voltam fodrásznál. Van egy valami ami nagyon zavar a testemen és kíváncsi vagyok csak az én agyam erősíti e fel a dolgot, vagy más is látja? Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2014. okt. 5. 20:09
11/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2014. okt. 5. 20:43
12/27 anonim válasza:
WoW, neked egy traktor is megfordul a hátadon ;)
13/27 anonim válasza:
Szerintem ez nem vészes....
Nem feltűnő.
14/27 anonim válasza:
szerintem ilyen fiúnak a farka is szép lehet :)
igazi életbe sose mondanék ilyet, de itt lehetek akár ennyire is öszinte :)
15/27 anonim válasza:
Nem látok semmi kivetni valót a képen, senki sem tökéletes. Ami figyelemre méltó az az izomzat, látszik, hogy sok munka van benne. Grat!
16/27 A kérdező kommentje:
Köszi még1x, akkor csak én parázom túl a dolgot. :)
2014. okt. 5. 20:59
18/27 anonim válasza:
Innen látom, hogy tele van góccal a hátad. Ki kéne masszírozni :P
19/27 anonim válasza:
Kedvem lenne az én alaktalan hátamról kitenni egy képet, csak hogy az önbizalmad növelje egy kicsit, de inkább nem terrorizálom a népet ilyesmivel. A lényeg, hogy a tied ha kicsit ferde is, de nagyságrendekkel jobb, mint amivel az átlagember rendelkezik. Erre gondolj csak.
20/27 anonim válasza:
Ha nem olvasom el a válaszokat észre se veszem! :D no para :D
amugy gratulálok, szép! :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!