Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogamból le van törve egy...

A fogamból le van törve egy darab, és nagyon feltűnő. Lehet ezt fogászati úton pótolni? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha más nem kapsz egy koronát..
2010. jan. 5. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet, akkor korona vagy csiszolás.
2010. jan. 5. 18:21
 3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is Volt, hogy letört a fogamból 1 darab.Nekem porcelánból pótolták.Lefaragtak fogamból, méretet vettek és rárakták a letörtre.
2010. jan. 5. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet.

Nekem a lapátfogamból volt letörve egy hatalmas darab.

Menj el fogorvoshoz, ő elmondja és megcsinálja!

De egyébként ha nem lyukas a fog, akkor érzéstelenítő és tömés. Ha pedig lyukas, akkor fúrkálja, meg gyökérkezeli meg ilynek,ami, hát eléggé hosszú folyamat. De nem fog fájni. És csináltasd meg amint tudod, mert ki fog lyukadni.

2010. jan. 5. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is le volt törve egy darab, legelső felsőről, (ahol a két első összeér. egy kemény fajta töméssel hozta helyre. komolynak nézett ki az előkészület. szinmintát nézett a fogamról kikeverte a tömést,

bedolgozta az előkészitett lyukba, (fúr és csiszol vagy ami kell. .. kitisztítja)

valami szorittó félét tett rá,

majd kis idő mulva levette,

formára csiszolta,

ezért 10000ft ot kért. ugyanis speciális tömés (de ez már 7 vagy 8 éve történt (sőt lehet picit több ..)

de legalább nem lett szétsziszolva hogy egy koronát rakjanak rá.

2010. jan. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!