Én vagyok a hibás azért hogy másodjára is kiesik a tömésem a fogamból?
egyszerű: ne menj vissza ahhoz a dokihoz! Amúgy nekem is esett már ki tömésem, mert direkt mondta a doki, hogy kicsit tesz bele, ideigleneset, mert nem akarja nagyon kifúrni, lehet, hogy kicsi is elég lesz, persze pár nap alatt kiesett és akkor jöhetett a nagy. de erről tudtam, nem ért váratlanul.
én egyetlen egy orvoshoz járok maszekba és az a fogorvos.
Maszekhez menj, soha máshoz. Grátisz megcsinálja, ha valamit elszúrt. A fogorvos-dolog hosszú távú befektetés, ha mellette még rendszeresen ápolod is a fogaidat.
Én csóró egyetemistaként kezdtem maszek fogdokihoz járni, és nem bántam meg, hogy sokszor hetekig spóroltam a tömés árára. És volt úgy, hogy eltört a tömés, fehér tömés, mert a doki magasra csinálta. Visszamentem, megcsinálta ingyen, mert azonnal elismerte, hogy az ő hibája. Azóta is ő a fogdokim, senki más.
Ha jó a tömés, nyugodtan rágózhatsz. A jól megcsinált fehér tömés sem jöhet ki a fogból, akármennyit is rágózol. Amelyik kijön, az kijönne pl. puha kenyérbél eszegetésekor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!