Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Másodjára gyökérkezelték a...

Másodjára gyökérkezelték a fogamat, de megint fáj. Ez baj?

Figyelt kérdés
Most ez a hóhér elküldött fog.röntgenre, majd utána akar fedőtömést rakni. De ha fáj, akkor csak maradt benne genny, nem?
2010. júl. 21. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát általában az ilyen fogakat nem lehet megmenteni, jobb lenne ha kihúzzák, nekem is 2-szer rakott gyógytömést meg mitom én.. és ki kellett húzzni..
2010. júl. 21. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
orvostól függ, lehet, hogy tényleg szakbarbárnál voltál. magándoki? szerintem menj el egy másik dokihoz. az enyém olyan fogamat is megmentette, amit más már 6szor kihúzott volna és semmi problémám nincs vele.
2010. júl. 21. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen szakbarbár, mogorva vaddisznó. A magánorvosunk nyaral, de amint megjön én kihúzatom, azzal nem lesz baj többé..
2010. júl. 21. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezeket soha nem értem,hogy rögtön kihúzatni egyszerűbb.

Persze egyszerűbb,de akkor is.Én csak akkor húzatnám ki fogamat ha már száz százalékig menthetetlen.Különben is,ha csak kétszer voltál gyökérkezelésen,akkor még nincs kész,nem ölte ki az idegeket,azért fáj.Gondolom még vissza kell menned párszor gyökérkezelésre...vagy most akarja beletenni a tömést? Mert azt ne engedd.Anyukámnak volt hogy 5ször kellett visszamennie,mire kihaltak az idegek a fogából és elmúlt a fájdalom.Nem kell rögtön kihúzatni a fogat...

2010. júl. 21. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy érted a kettőt?

Úgy, hogy már egyszer le volt zárva gyökérkezeléssel és most újra, vagy először gyökérkezeli ég nem volt lezárva és mádojára? Ha az utóbbi akkor még nem baj, ha az első akkor huzasd.

2010. júl. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!