Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnő, és ha igen mennyire? 23F + KÉP
Nem írom le mit kell látni mert akkor egyből mindenki belelátja, nem az izomra vagyok kíváncsi, se arra hogy most voltam fodrásznál. Van egy valami ami nagyon zavar a testemen és kíváncsi vagyok csak az én agyam erősíti e fel a dolgot, vagy más is látja? Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Olyan, mintha gerincferdülés lenne, azért van az egyik vállasd felljebb, de közben meg a gerinced nem ferde, de nem vagyok orvos, Dr. is csak legalább öt év múlva, de nem az a fajta :)
De ha élőben látnám, jobban meg tudnám mondani :P
Nekem ez igazából sosem tetszett..de jó..
Szerintem semmi fura..
Tényleg jó..
Jött is 2 helyes válasz. Valóban ez zavar nagyon, a gerincferdülés, emiatt az egyik vállam magasabban van, sőt az egyik vállam hosszabb is a másiknál, emiatt a hátizmom asszimetrikus. A kérdés, hogy nagyon feltűnő, vagy csak az én agyam van rápörögve a dologra?
Az undorító válaszra annyit, hogy 10 éve úszom és 6 éve kondizom, kifogástalanul táplálkozom évek óta, sajnálom ha ilyen érzelmeket váltottam ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!