Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve/Mindig egyedülállók! Ti tudtok hinni benne, hogy egy nap nem lesztek egyedül?
Én már csak "ex-sok éve egyedülálló", mert van barátnőm. Szeretném megosztani veletek, hogy én hogy gondolkodtam.
Én azért voltam egyedül, mert féltem a lányoktól, nem mertem ismerkedni, de mindig hittem benne, hogy lesz majd valakim. Ma már ott tartok, hogy le lett győzve a félelmem, simán ismerkedek lányokkal, és van barátnőm is. Tehát én nem estem kétségbe, és jól is tettem, mert meglett az eredménye.
Sajnálom azokat, akiknek ez szükség. A társ keresés, párkapcsolat egy választás, egy opció - nem életszükséglet. Egyedül kell Egész lenni, nem mástól várni a csodát.
Ettől függetlenül bármi megeshet. Pesszimista hozzáállás, hogy "soha sem lesz senkim".
Nem,már beletörődök lassan,hogy nekem soha nem lesz barátnőm,pedig ezerszer többet tettem érte életemben,mint sokan mások...
23/F
Mennyi idős vagy?
Én 19, még nem volt komolyabb kapcsolatom, de majd lesz!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!