Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prűd lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Barátommal jó a szexuális életünk, néha a szex elején picit félős vagyok, de kiválóan ért hozzá, hogy felizgasson annyira hogy elengedjem magam.

Csak két dologgal van elvi problémám (nyilván a nagyon szélsőséges "beteg" dolgokon kívül), mégpedig az anállal és azzal hogy kettőnkön kívül bárki mást bevonjunk.

Az anállal még úgy vagyok, hogy most semmiképp se szeretném, de lehet egyszer úgy gondolom kipróbálnám. Viszont azt tudom, hogy ha a barátom akár csak felvetné a hármas ötletét, azonnal szakítanék, mert soha többé nem tudnám elhinni hogy elég jó vagyok neki.

Szerintetek ez túlzás? Olvastam itt már olyanokat, hogy ha valaki nem akar anált, az prűd...

Tudom, hogy a párom véleménye a fontos, a válaszok érdemben nem befolyásolnak semmit, pusztán kíváncsi vagyok :)

2014. szept. 24. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, es akkor sose fogja felhozni:)
2014. szept. 24. 22:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok, csak férfiban. Megbeszéltük, hogy nem lesz hármas, az anál egyelőre számomra tabu, meg fujj, aztán majd meglátjuk mi lesz, de mondjuk a kötözést kipróbálnám. Nem, nem vagy prűd, csak beszéljétek meg, hogy később ne legyen ebből probléma
2014. szept. 26. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!