Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék hisztis?
A barátom több sorozatot is néz, és amikor az a sorozat már nézhető a neten akkor mindig azaz első h azokat megnézi, és nem képes beszélgetni velem mellett neten. Olyan mintha az fontosabb lenne mint én.
Megér annyit egy sorozat, hogy amiatt összevesszenek a felek?
Mert ő már évek óta nézi ezeket és nem fogja emiatt abbahagyni mert nekem nem tetszik.
Meg van hetente egy rádióműsor is amit mindig élőben meghallgat. Ráadásul akkor is ha ott vagyok nála akkor is szül az a műsor halkan. Én meg azt a stílust nem szeretem.
Szeret ő egyáltalán?
Te egy szőrnyűű lány vagy! És nagyon hisztis!
"Megér annyit egy sorozat, hogy amiatt összevesszenek a felek? " NEKED megéri e hogy egy sorozat miatt összevessz a barátoddal.
Te egy nagyon gyerekes lány vagy.
el nem hiszed hogy ez mennyire gáz ._.
ilyen barátnőm lenne már nem lenne.. komolyan hogy lehet ezen kiakadni.. aztán amikor meg te a fejedbe veszel valamit hogy csinálsz és nem írsz neki akkor ha meg meri kérdezni hogy mi fontosabb mint ő akkor elkezdesz hisztizni hogy "jaj hogy mersz olyat feltételezni hogy én bármit csinálok"
Szóval itt neked kell változtatni:D
Ja és biztos hogy szeret, mert ha nem szeretne nem viselné el a hisztijeidet :D
(bocs a tróger stílusért, de nem tudom elviselni ha egy lány ilyen kis piti dolgokon balhézik:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!