Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy "leállítsam? "
Szóval:
Van egy lány egy suliba járunk, és bejövök neki. (Biztos források, félreérthetetlen jelek) Egyszer kicsit illuminált állapotban közelebb kerültem hozzá. De nem akarok tőle semmit. De az a bizonyos este óta mindig néz a suliban, rámmosolyog, ha egy buszon megyünk haza (ő is a barátnőivel, én is pár haverommal) mosolyog, valamit suttognak egymásnak, és a leszállásnál (egy megállóban) odakacsint, mintha várná, hogy lépjek. De én nem akarok.
Szóval hogy állítsam le? Nem akarok tőle semmit, de nem is akarom megbántani.
Köszi a válaszokat!
17/F
Gondoltam rá, csak nagyon felhúz, hogy folyamatosan engem figyelnek. Zavaró.
Meg még egy olyan gond is van, hogy ő nem jön be, viszont az egyik közeli barátnője nagyon, abból is mi fog kisülni, uhh ...
Vannak olyan dolgok amikkel ha akarod ha nem megbántod a másikat. Közöld vele, hogy nem akarsz tőle folytatást. Persze ne valami paraszt stílusba és főleg ne közönség előtt, a lányok igen rosszul tűrik az effajta megaláztatást.
Persze megpróblhatsz keresztülnézni rajta de ha eddig nem esett le neki nem hiszem, hogy beválna.
3. hsz: Ha ha ha -.-"
4. hsz: Lehet, hogy az lesz amit mondassz. Csak majd valahogy a barátnőjére ráhajtok. Köszi az ötletet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!