Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Ti megallapodnatok, vagy folytatnatok a regi eleteteket?
Az utobbi idoben nem voltak komoly kapcsolataim, csak ilyen baratsag extrakkal, vagy par honapig voltunk csak egyutt. Be kell vallanom, hogy a csajok nagy resze bukik ram, ezert persze teszem is, edzoterembe jarok evek ota, divatos rubakat veszek, jo autoval jarok.
Viszont osszeismerkedtem egy csajjal, aki nagyon jol nez ki, rengeteg pasinak tetszik o is, nem csak nekem. Viszont allitasa szerint o komoly kapcsolatot akar. Ezert nem tudom, hogy adjam fel az eletem egy csajert, aki tenyleg nem olyan, mint a tobbi csaj, vagy folytassam eddigi eletemet es felejtsem el ot?
33F, o pedig 21N
"gy csajjal, aki nagyon jol nez ki, rengeteg pasinak tetszik o is, nem csak nekem. "
Ne add fel.
Ebből a mondatodból látszik, hogy nem szereted így nem is éri meg kapcsolatot kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!