Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ferfiak! Ti megallapodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ferfiak! Ti megallapodnatok, vagy folytatnatok a regi eleteteket?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben nem voltak komoly kapcsolataim, csak ilyen baratsag extrakkal, vagy par honapig voltunk csak egyutt. Be kell vallanom, hogy a csajok nagy resze bukik ram, ezert persze teszem is, edzoterembe jarok evek ota, divatos rubakat veszek, jo autoval jarok.

Viszont osszeismerkedtem egy csajjal, aki nagyon jol nez ki, rengeteg pasinak tetszik o is, nem csak nekem. Viszont allitasa szerint o komoly kapcsolatot akar. Ezert nem tudom, hogy adjam fel az eletem egy csajert, aki tenyleg nem olyan, mint a tobbi csaj, vagy folytassam eddigi eletemet es felejtsem el ot?

33F, o pedig 21N

2014. szept. 22. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:

"gy csajjal, aki nagyon jol nez ki, rengeteg pasinak tetszik o is, nem csak nekem. "

Ne add fel.

Ebből a mondatodból látszik, hogy nem szereted így nem is éri meg kapcsolatot kezdeni.

2014. szept. 22. 08:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ismerem meg. Viszont eleg gyakran neztem mar ot, hogy jo lenne, ha lenne valami, viszont neki nem eleg a lesz, ami lesz, o komolyat akar.
2014. szept. 22. 08:11
 3/4 csabika1971 ***** válasza:
Szerelem nélkül, csak azért mert dugsz egy bomba nőt aki mindenki másnak is tetszik? Nem érdemes. Persze járni járhatsz vele, és meglátjátok lesz e belőle valami. De az még a rejtélyes jövő. És ki tudja?
2014. szept. 22. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne add fel. Ha komolyan érdekelne a lánya, akkor nem okozna gondot feladni, legalább addig, amíg megismered és kiderül, hogy mi lesz köztetek. Hiszen bármikor folytathatod majd tovább. Szóval nem is értem, mi a kérdés.
2014. szept. 22. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!