Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így folytatnátok?
pff ez szép. "én mondtam hogy oké de én így nemfogom magam oda adni akkor mikor unatkozik és b@szni akar." bocs, de már azt tetted. előtte megbeszélhettétek volna. vagy érdekelhetett volna, mit akar.
én el se kezdtem volna így, nem hogy folytatnám. szerintem túlságosan oda vagy érte, és elvakult vagy, és nagyon sérülni fogsz, ha ezt folytatod. eleve fel se kellene hogy merüljön benned. külső szemmel ezt látom. (nem akarok ilyet írni hogy de buta vagy, a srác meg gusztustalan. nem ismerlek, de ez az érzésem. de mint mondtam, nem akarok ítélkezni. de próbálj az eszeddel gondolkodni! )
fogadjunk hogy 10-15 év közötti vagy...
szerinted mindenki rád fog figyelni? szerinted bárkit is érdekel ez? szerinted nem hallották még egymilliószor, hogy kinek mekkora, és nem tudták h csak azért mondja a csaj mert bántotta a csunya gyerek? előre borítékolom h mindenki le fog téged ott sz*rni és senkit nem fog érdekelni h mekkora van neki... ők a ténnyel fognak foglalkozni és az pedig az h téged: MEG DUG TAK
ha a suli nagymenője akkor nem te voltál neki az első skalp és ha eddig senki nem mondott róla ilyet akkor pont neked hinnének?
elöbb szerintem igyál meg még pár nesquik-et és nőőőj nagyra... és ne engedd h szétkeféljenek a pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!