Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy crohn beteggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy crohn beteggel?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 21. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
mégis minek... én is egészséges vagyok, hadd találjak már ilyen párt magamnak
2014. szept. 24. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:

# 4 szánalmas

# 11 na erről van szó

2014. szept. 24. 14:32
 13/22 TheHope ***** válasza:
Crohn beteg vagyok,26 éves srác. Amikor diagnosztizáltak 49 kg-ra fogytam le,egyszer majdnem bele is döglöttem a saját hülyeségem miatt. De azóta jelenleg 67 kg-nál járok és annyit eszek egy nap,mint egy 100-120 kg-os ember. Az emésztésem kifogástalan,az alkatom miatt nem hízok egyedül és a gyors anyagcserém miatt,2-3 éve gyógyszert sem szedek,gyógyfüvekkel és egyéb homeopátiás szerekkel kezelem magam,tünetmentes vagyok és baromira semmi akadálya annak,hogy párkapcsolatom legyen.
2014. nov. 1. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Figyelj kedves... A helyzet az, hogy járni járnék simán, ilyen szempontból nem számít semmit, viszont azon már gondolkoznék, hogy gyereket vállalnék-e (több gyereket szeretnék), csupán ezzel van a gond, nehogy öröklődjön.
2014. nov. 1. 20:55
 15/22 TheHope ***** válasza:
Ilyen jogon senkitől ne akarj gyereket,mert senki sincs a földön akinek a DNS-e tökéletes lenne. Ezer meg egy betegség van,ami öröklődhet,ez egyfajta "megbélyegzés" a részedről. Az életben a betegségek azért vannak,hogy felhívja a lelkünk a figyelmet arra valami nagyon nincs rendben velünk. De ha változtatunk a helyzetünk javul,esetenként végleg meggyógyulunk. Egyébként meg attól,mert valakinek testi tünetet okozó betegsége van,ami örökletes lehet mi arra a garancia,hogy neked nem pszichikai eredetű betegséged van? Én mégsem ítélnélek el és ha szeretnélek merném vállalni a gyereket veled. Ezen gondolkozz el.
2014. nov. 1. 20:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Én is Crohn beteg férfi vagyok, és nagyon félek, hogy emiatt el fognak utasítani. Azt sem tudom mikor lenne érdemes elmondani ezt, ha már alakulóban van valami.

Attól is félek, hogy nem akarnak majd tőlem gyereket, ahogy írta is előttem valaki.

2014. nov. 1. 20:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak ez nem lenne akadály. Emiatt nem utasítanék el valakit, akivel úgy érzem működne egy kapcsolat.
2014. nov. 1. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nem járnék. Nekem a családomban van crohn beteg, így ha én is ezzel a betegséggel kuszkodo párral szeretnék gyereket, akkor nagyobb eséllyel lenne a gyerek is beteg, mert van rá esély, hogy tolem is orokol.

A fent említett családtag nagyon sokat szenved ezzel a betegséggel. Tobbszor kap el más betegségeket is mint a legtobb ember. Nem lehet vele elutazni sehova, mert nem érzi jól magát, fájdalmai vannak. Egy ilyen pár mellett az én életem is abból állna, hogy amiatt aggódnék, hogy o jól van-e.

2015. jún. 23. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Én Crohn beteg vagyok, legszívesebben olyan lányt választanék, aki szintén Crohnos, vagy colitis ulcerosa-s (hasonló a Crohn-hoz). Ugyanis ő megértene, és én is megérteném az ő baját.
2015. jún. 23. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Jaj de jófejek vagytok. Pacsizhattok Zimány Lindával... Beszarok rajtatok komolyan. De komolyan olyan tökéletesek lehettek, hogy csak a tökéletes pár felel meg. Ennek semmi köze a betegséghez. Szeretet... mond ez nektek valamit? jóban rosszban kitartani valaki mellett meg hasonlók. De hát magyarázhatok az ilyen embereknek.

A crohn betegeknek meg annyit mondanék, hogy nem kell aggódniuk. Én is crohn beteg vagyok, és a barátnőm lássatok csodát így is szeret. Ilyen is létezik. Amikor kiderült akkor segített lelkileg és a megfelelő táplálkozás kialakításában, betartásában is segít. Teljes életet élünk közösen. Egyedül az aktív szakaszban volt más az életünk. Akkor nem nagyon mozdultam ki, de velem volt.

2015. aug. 14. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!