Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves nő már öregnek számít egy 20 as pasihoz? Mit gondoltok ha láttok egy 30-35 éves jól kinéző csajt? Járnátok vele? 16-26ig
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 00:23
2/25 anonim válasza:
hát járni nem járnék vele, de toszni pont megfelelő lenne, másra nem
3/25 A kérdező kommentje:
És akkor miért tegezitek le a 30-35 éves nőket 16-26 fiúk?
2014. szept. 8. 00:26
4/25 anonim válasza:
Én járnék vele. Persze ha bírja a tempót:P
5/25 anonim válasza:
mert csoportban vannak és nagy a szájuk,amúgy meg szűz mindegyik :DD
6/25 anonim válasza:
Beállítottság kérdése.Nekem 12 évesen is a 20 körüli lányok tetszettek,és 30 fölött is ők tetszenek és ez így is marad még egy darabig.Ez nem jelenti persze azt,hogy a kertek alatt ne csempészném be a lompos milfekbe,de több az nem hiszem.
7/25 anonim válasza:
Persze, hogy járnék vele... Remélve, hogy rámutat az élet nagy titkaira és olyat mutat mint még senki azelőtt. Egyébként meg az idősebbek részéről mindig tapasztalható egyfajta önteltség a fiatalabbakkal szemben, de ezt áthidalva működhet olajozottan a kapcsolat.
8/25 anonim válasza:
Attól függ, egy vérbeli gerontofilhoz még fiatal is egy 35 éves.
9/25 anonim válasza:
Most tényleg csak azért írtad ki a kérdést, hogy sérelmezz egy tegezést? :-)
Amúgy már volt idősebb nővel viszonyom, és nem csak az ágyban de azon túl is tökéletesen megértettük egymást, pedig még csak húsz voltam mikor megismerkedtünk.
Harminc felett is vannak gyönyörű és izgalmas nők, ezt nagyon nincs hova ragozni.
26/F
10/25 anonim válasza:
Nekem 30. Vagyis nyilván jöhet. A legutóbbi barátnőm is ennyi volt, szerintem sok szépsége van ennek a kornak is, főleg ha ezáltal jobban értjük egymást, mert azért a tapasztalathoz némi bölcsesség is társul.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!