Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-35 éves nő már öregnek számít egy 20 as pasihoz? Mit gondoltok ha láttok egy 30-35 éves jól kinéző csajt? Járnátok vele? 16-26ig
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 00:23
11/25 anonim válasza:
Hát jah.Ennyi idősen a többség már megtanulja,hogy mikor fogja be a pofáját.
12/25 A kérdező kommentje:
Tetszik egy kisfiu kb 18-22 és mindig sziaval köszón meg letegez ezért gondoltam hátha bejövök neki mert a melleim is bámulja h&m ben dolgozik mert nem mindenkit tegeznek ott se mert más vásárlőt pl magáz
2014. szept. 8. 00:46
13/25 anonim válasza:
nekem ez egy kicsit kamuszagú. egy 30-35 éves nő nem így ír...
14/25 Láttál már,de mégse :) válasza:
H&M-ben?
És heteró?
Nem előítélet,de amelyikekben én jártam,ott csak olyanok vannak,hogy 40 kilósak,papagájos póló,névtáblán "Danika :)" :D
15/25 A kérdező kommentje:
Igen Dani van ráírva :-)) és vékonyka is
2014. szept. 8. 01:14
16/25 A kérdező kommentje:
De sztem hq mleg lenne nem nézné a mellem nem?meg ott minden fou így öltözik hogy kis triko látod a mellkasat meg ilyenek laza fiukák. De fura hogy pont Danira gondoltál bár lehet több Dani is:1))
2014. szept. 8. 01:15
17/25 Láttál már,de mégse :) válasza:
Hajjaj :D
Lehet,hogy csak a felsődet nézte,hogy "De jól állna nekem" :D
Bár persze,lehet más is.
18/25 anonim válasza:
Én 25 vagyok és egészségügyi problémák miatt állandóan járok klinikára, a klinikán van egy 32 éves doktornő, akivel tegezzük egymást. Mondjuk megkért, hogy ne magázzam, de más tészta, körülbelül 27-28-nak néz ki, emiatt amúgy is letegezném. Sőt jelenleg egy 30 éves csajjal randiztam, hát fura lenne ha magáznám, szóval semmi baj nincsen ezzel ( szerintem ).
19/25 anonim válasza:
Ez nem korfüggő, ha megvan az összhang miért ne?
20/25 anonim válasza:
#4: Ott neked kell bírni a tempót :-P
Egyébként 23 évesen elvettem egy 30 éves nőt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!