Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok: járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: járnátok olyan fiúval akinek nincs meg a 8 általánosa? F/24

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 13:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem igazán.
2014. szept. 4. 13:32
 2/21 anonim válasza:
52%
Nem.
2014. szept. 4. 13:35
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
kizárt
2014. szept. 4. 13:36
 4/21 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Ha csak érettségije van még azzal se. Járjon szépen főiskolára/egyetemre, vagy szerezzen egy okj-s szakmát, de olyat ami feltételez egy kis eszet.
2014. szept. 4. 13:43
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
*észt
2014. szept. 4. 13:44
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
4es te akkor se kellenèl ha hozzäm vernènek xd
2014. szept. 4. 13:47
 7/21 anonim ***** válasza:
12%
Ne aggódj, tudok én válogatni az EGYETEMRŐL ...majd később meg a JÓ munkahelyemről... te meg majd meló közben füttyöghetsz az arra járó lánykáknak ;)
2014. szept. 4. 13:56
 8/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem, biztos fogom kapni az ívet de ha én elvégeztem egy egyetemet (nem büfészakon) szeretném a párom is hasonló végzettségű lenne.
2014. szept. 4. 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
9%

Nem, de mivel nem is mozogtam olyan körökben, míg nem ismeretem meg Párom, így kizárt lett volna, hogy találkozzam ilyen személlyel. Persze nem ezt néztem, és nem is ez alapján szerettem belé, hanem megfogott az egész lénye, igaz van érettségije.

Szóval attól még lehet valaki értékes ember, ha esetleg önhibáján kívül nincs meg neki, de idővel szeretné pótolni. Mert lássuk be könnyebben tud boldogulni, nem azt mondom, hogy így nem lehet, csak szerintem nehezebb. Az illetőnek kell tudnia, mit szeretne és hogy ez megfelel-e neki.

2014. szept. 4. 14:04
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Köszi,de már megoldódott ez a kérdés szerencsére :)

A 8 általános hiánya a 21. században tényleg olyan mintha olvasni se tudna valaki.

Annyiban nem értek veled egyet,( legalábbis a válaszodból az jött le),hogy te csak az iskolai végzettséget veszed döntően figyelembe.

Léteznek kicsit komplikáltabb történetek is,mint az hogy valaki normálisan végig csinálja az iskolákat fiatalkorában lehetett durva családi gondok;későn jött meg az esze stb. ami lehetetlenné tette hogy oda tudja tenni magát.

47/F

2014. szept. 4. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!